7.6 C
Lloret de Mar

Bruno Oro farà riure el públic de Lloret amb el monòleg ‘Sí o no?’

El reconegut humorista actua aquest vespre al Teatre de Lloret (20 hores) i queden les últimes entrades a la venda.

Bruno Oro (Vilaweb)
Bruno Oro (Vilaweb)

Darreres Notícies

Bruno Oro actua aquest vespre al Teatre de Lloret, coincidint amb la vigília de la Festa Major de Sant Romà. L’humorista oferirà un monòleg titulat Sí o no? dirigit per Alejo Levis.

L’espectacle parla sobre l’art de perdre’s, que està en via d’extinció en un món amb pressa que només busca l’eficàcia i en el qual Google Maps marca el camí, Spotify ens diu què hem d’escoltar i Tinder ens indica qui ens pot agradar.

El mateix Bruno Oro explica que el text es basa en una anècdota real del primer viatge que va fer a Nova York, l’any 1999, i que, segons diu, il·lustra perfectament la seva nostàlgia per aquells temps en què els humans ens permetíem improvisar.

“Parlo de com vivíem sense la tecnologia, sense els mòbils, i com vivim ara: un ritme de vida més frenètic i més esclavitzat per aquestes petites màquines que portem a sobre i que decideixen una mica per nosaltres”

Bruno Oro

L’humorista assegura que amb aquest espectacle connecta amb tot tipus de públic. De fet, a Barcelona ha fet més de 180 funcions i l’ha anat a veure gent molt jove, “que fins i tot no havia nascut” quan va fer el viatge, i la resposta ha estat molt bona.  

“Hi ha gent molt jove que havia connectat molt amb aquesta esclavitud de la tecnologia i amb la reivindicació que faig de l’improvisar, del perdre’s”

Bruno Oro

Bruno Oro actua al Teatre de Lloret avui, a partir de les vuit del vespre. Queden a la venda les últimes entrades.

spot_img

El + Vist