16.1 C
Blanes
Buba Junior en una manifestació antiracista l'any passat

Buba Junior publicarà aquest dissabte ‘Disset tres deu’, el primer poema del seu nou àlbum

És el primer poema que escriu i recita en català i està dedicat a la Lloret de Mar. Per a ell, és un orgull parlar del seu poble.

Buba Junior en una manifestació antiracista l'any passat

Darreres Notícies

Buba Junior té a punt un nou àlbum de poemes titulat Mensajes borrados. El primer dels poemes que veurà la llum es titula Disset tres deu i està dedicat a Lloret de Mar.

“És un àlbum més personal i no hi ha millor manera de presentar-lo que amb el poema 17310, el meu barri, la meva ciutat”

Buba Junior

El lloretenc està molt orgullós d’haver escrit sobre el seu poble i, per primera vegada, escriu i recita en català.

“Parla del dia a dia a Lloret de Mar, del que ens rodeja, de la gent que hi ha, i és un privilegi escriure sobre Lloret, perquè és on he nascut, d’on jo soc”

Buba Junior
circo de las estrellas

Buba Junior ha creat un vídeo en què recita el poema Disset tres deu i el publicarà aquest dissabte, 5 de juny, a través dels seus comptes de YouTube i Instagram.

Recordem que fa un any el lloretenc va publicar el seu primer àlbum, en ple confinament. Es titula Solo soy una voz i compta amb una dotzena de poemes propis que tracten temes variats relacionats amb ell i amb la seva experiència, però que molta gent s’hi pot sentir identificada.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist