21.3 C
Lloret de Mar

Bunyols per a 800 persones

Aquest divendres és Divendres Sant i toca la bunyolada popular amb el Xino Xano. Se’n serviran unes 800 racions per a totes les persones que cada any solen trobar-se a l’ermita de les Alegries. Miquel Joancomartí, membre de la penya, recorda que fa molts anys que preparen i cuinen els bunyols. “Volem mantenir la tradició […]

Bunyolada del Xino Xano, d'una edició anterior
Bunyolada del Xino Xano, d'una edició anterior

Darreres Notícies

Aquest divendres és Divendres Sant i toca la bunyolada popular amb el Xino Xano. Se’n serviran unes 800 racions per a totes les persones que cada any solen trobar-se a l’ermita de les Alegries.

Miquel Joancomartí, membre de la penya, recorda que fa molts anys que preparen i cuinen els bunyols. “Volem mantenir la tradició de menjar bunyols per Divendres Sant de forma popular i aplegar la gent, igual que la Castanyada i altres festes”, subratlla.

Hi ha dues maneres de gaudir de la bunyolada popular del Xino Xano d’aquest Divendres Sant. Amb la sortida a peu des de la plaça de la Vila, a les 9 del matí, fins a l’ermita de les Alegries. O bé anant-hi directament, per degustar els bunyols i un got de vi.

spot_img

El + Vist