16.8 C
Lloret de Mar

Bustek Films publica el vídeo ‘Trenca amb el masclisme’ contra la violència masclista

Coincidint amb el 25N, Bustek Films ha publicat, aquest dijous, el vídeo Trenca amb el masclisme. La productora lloretenca l’ha elaborat arran de l’encàrrec que li va fer la regidoria d’Igualtat i ha comptat amb la col·laboració de diferents lloretencs i lloretenques que s’han sumat a la reivindicació per acabar amb la violència masclista. Nerea […]

El rodatge del vídeo 'Trenca amb el masclisme' (Bustek Films)
El rodatge del vídeo 'Trenca amb el masclisme' (Bustek Films)

Darreres Notícies

Coincidint amb el 25N, Bustek Films ha publicat, aquest dijous, el vídeo Trenca amb el masclisme.

La productora lloretenca l’ha elaborat arran de l’encàrrec que li va fer la regidoria d’Igualtat i ha comptat amb la col·laboració de diferents lloretencs i lloretenques que s’han sumat a la reivindicació per acabar amb la violència masclista.

Nerea Rodríguez, de Bustek Films, creu que és important impulsar accions com aquesta per conscienciar la societat.

“Vam decidir oferir a persones del poble la possibilitat de sortir al vídeo dient una frase que, en conjunt, serveix per conscienciar la societat”

Nerea Rodríguez

El vídeo es pot veure a les xarxes socials de l’Ajuntament, així com al canal de Youtube de Bustek Films. A més, es farà una presentació oficial el 10 de desembre, aprofitant la inauguració de la nova seu de la regidoria d’Igualtat, que es trasllada a l’edifici d’Es Tint, al carrer Sant Miquel.

spot_img

El + Vist