2.3 C
Lloret de Mar

‘Callshop Istanbul’ és la pel·lícula que es projectarà aquest dijous en el cicle ‘Cinema i Drets Humans’

L'organitzen el Cineclub Adler i la Plataforma per la Pau, amb la col·laboració de Sodepau. La projecció es farà demà dijous, a les 21 hores, al Teatre.

Una escena de 'Callshop Istanbul'
Una escena de 'Callshop Istanbul'

Darreres Notícies

El Cineclub Adler i la Plataforma per la Pau porten a Lloret la pel·lícula Callshop Istanbul, en el marc del cicle Cinema i Drets Humans.

servicios profesionales jimenez

La presentació de la pel·lícula anirà a càrrec d’Isidre Pallàs, membre de Sodepau, que explica que el film recull les converses, confidències i moments carregats d’emoció que tenen lloc en un locutori d’Istanbul, on es reuneixen refugiats sirians i iraquians i migrants d’Àfrica, per seguir lligats als seus països d’origen.

Callshop Istanbul és una producció turca, dels directors Hind Benchekroun i Sami Mermer. Segons Isidre Pallàs és idònia per al cicle Cinema i Drets Humans.

A més a més, la sessió forma part del programa itinerant Cinemes àrabs en ruta, de la Mostra de Cinema Àrab i Mediterrani de Catalunya. Una iniciativa que contribueix a fer arribar el cinema àrab arreu del territori català.

Callshop Istanbul es podrà veure al Teatre de Lloret demà dijous, a les nou de la nit. Després de la projecció, hi haurà un col•loqui al vestíbul de l’equipament.

spot_img

El + Vist