26.4 C
Lloret de Mar
Els busos, en la presentació de la campanya, aquest dilluns a Palamós

Campanya per fomentar el turisme de proximitat amb fotos icòniques de la Costa Brava als busos

Per part de Lloret, s’hi veuran platges com Sa Caleta o el passeig Verdaguer.

Els busos, en la presentació de la campanya, aquest dilluns a Palamós

Darreres Notícies

Vint autocars amb fotografies icòniques de la Costa Brava recorreran les carreteres catalanes per fomentar el turisme de proximitat. Per part de Lloret, s’hi veuran platges com Sa Caleta o el passeig Verdaguer. Es tracta d’una campanya impulsada per la Generalitat, el Patronat de Turisme Costa Brava-Girona, Moventis Sarfa i una vintena de consistoris que participen en aquesta iniciativa.

La campanya s’adreça a l’àrea metropolitana de Barcelona. L’objectiu és potenciar el turisme local que aquest any, segons el conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, serà clau per pal·liar la davallada de visitants estrangers.

Jaume Dulsat, alcalde de Lloret i vicepresident del patronat, subratlla que la voluntat és “estar present en la memòria del públic català, en concret, de l’àrea metropolitana, perquè vingui aquest estiu”.

Els alcaldes dels municipis presents en la campanya, entre ells, Jaume Dulsat (El Punt Avui).

Cada autocar tindrà fotografies de la Costa Brava en els seus laterals, com per exemple les platges i cales de Lloret de Mar, la vila vella de Tossa, el front marítim de Cadaqués o les ruïnes d’Empúries. A més, hi haurà lemes que conviden a passar les vacances al litoral gironí.

Lloret de Mar és un dels vint municipis que hi participen. La resta són Cadaqués, Calonge, Castell-Platja d’Aro, Castelló d’Empúries, el Port de la Selva, Figueres, Girona, la Bisbal d’Empordà, l’Escala, Llançà, Palafrugell, Palamós, Pals, Roses, Sant Feliu de Guíxols, Santa Cristina d’Aro, Torroella de Montgrí i Tossa de Mar.

spot_img

El + Vist