5.7 C
Lloret de Mar
Cartell de la campanya (Associació de Comerciants)

Campanya solidària dels comerciants, els restauradors i la Fundació la Caixa

Una quantitat de totes les compres que es facin en els establiments a les dues associacions es destinaran a Pas a Pas i a Punt d'Equilibri.

Cartell de la campanya (Associació de Comerciants)

Darreres Notícies

Campanya solidària a Lloret de Mar en benefici de les associacions Pas a Pas i Punt d’Equilibri. Està impulsada per la Fundació la Caixa, l’Associació de Comerciants i el Gremi de Bars, Restaurants i Cafeteries de Lloret. Fins dilluns vinent, 11 de gener, es destinarà una quantitat de totes les compres que es facin en els seus comerços i establiments a les dues associacions.

El gerent dels comerciants, Francesc Alsina, remarca la importància de comprar en establiments del municipi. Considera que és una inversió que afecta directament a la mateixa població i això assegura que sempre és beneficiós per Lloret.

“Comprar local reporta molts beneficis, no només als establiments, sinó a tot el poble en si, és una inversió directa a la mateixa població”

Francesc Alsina

La campanya solidària amb les associacions Pas a Pas, que treballa per a la inclusió de les persones amb autisme, i el centre psicopedagògic Punt d’Equilibri s’allarga fins al pròxim 11 de gener, tot i que recordem que durant el cap de setmana els comerços no essencials hauran de tancar les portes per les noves restriccions anticovid.

spot_img

El + Vist