11.1 C
Lloret de Mar

Can Carbó i Mas Baell celebren els actes de la festa dels barris demà a la tarda

La pluja va obligar els veïns de Can Carbó i Mas Baell, al juliol, a posposar les activitats previstes per al segon dia de la festa major particular d’aquests barris. Una festa que faran aquest dimecres. Una membre de l’organització, Estefanía Aguilar, exposa les activitats que tenen previstes: “Començarem a les cinc de la tarda, […]

L'escenari ja està preparat
L'escenari ja està preparat

Darreres Notícies

La pluja va obligar els veïns de Can Carbó i Mas Baell, al juliol, a posposar les activitats previstes per al segon dia de la festa major particular d’aquests barris.

Una festa que faran aquest dimecres. Una membre de l’organització, Estefanía Aguilar, exposa les activitats que tenen previstes: “Començarem a les cinc de la tarda, amb música ambiental; a les sis hi haurà playbacks; a les vuit, una actuació dels alumnes de la Casa de Cúllar; a les nou de la nit, entrega de trofeus; i a partir de les deu, música variada amb la disco mòbil La Bamba”.

Les inscripcions dels participants al concurs de playbacks estan tancades. I és que les actuacions infantils són una de les principals activitats d’aquesta festa.

A l’estiu es van haver de posposar els actes programats per diumenge, mentre que dissabte es va poder dur a terme tota la celebració.

spot_img

El + Vist