4.2 C
Blanes
Un dels assajos de 'La noia de la foto i altres històries' (Aula Municipal de Teatre)

Cancel·lada la funció d’aquest divendres de ‘La noia de la foto i altres històries’

L'espectacle de l'Aula Municipal de Teatre -que ja va ser posposat abans de festes- s'havia de fer aquest divendres i encara no hi ha una nova data assignada.

Un dels assajos de 'La noia de la foto i altres històries' (Aula Municipal de Teatre)

Darreres Notícies

L’Aula Municipal de Teatre ha hagut de tornar a cancel·lar la funció que tenia programada per aquest divendres a causa de l’actual situació de pandèmia.

El grup ja no va poder fer la representació abans de festes i ara s’ha vist obligat a tornar a suspendre la nova data. L’obra en qüestió es titula La noia de la foto i altres històries, escrita per la lloretenca Ana Peña a partir d’un curs de dramatúrgia a la Sala Becket.

El director és Joan Romà Ortiz, que, per sort, l’Ana li va anar passant aquells monòlegs i diàlegs i de seguida va pensar que podrien fer-ne una funció amb els alumnes de teatre. El resultat és un espectacle variat, del qual se’n pot avançar poca cosa.

“Són històries molt diverses, algunes amb humor, altres de tragèdia, però no puc explicar gaire més, heu de venir a veure-ho”

Joan Romà Ortiz

La funció estava programada per demà divendres al vespre, amb la interpretació d’Alicia Herreros, Cristina Carbó, María Rodríguez, Montse Xirgu, Noe Martínez, Olesya Shemechko, Sandra Agustí i Sergio Fidemraizer. 

De moment encara no hi ha una nova data, però el director assegura que la trobaran, perquè tenen moltes ganes de fer la funció, malgrat que reconeix que és dur anar esquivant els entrebancs que ocasiona la pandèmia des de fa, ja, un parell d’anys.

“Ja portem dos anyets que són difícils, però la desesperació ens dura unes hores i després el nostre amor pel teatre ens porta a tornar a aixecar-nos i continuar fent teatre”

Joan Romà Ortiz

L’Aula de Teatre Municipal també està pendent, encara, d’estrenar l’obra Universos paral·lels, que en el seu moment també es va haver de posposar per la pandèmia, tot i que sí que es va poder representar al Fitag, al Festival de Teatre Amateur de Girona.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist