23.1 C
Lloret de Mar

Cancel·lada una estada de 2.000 joves italians a Lloret per la crisi del coronavirus a Itàlia

Segons El Punt Avui, aquests joves havien de venir a fer unes estades esportives abans de Setmana Santa, però el govern italià ha prohibit sortir del país.

Coronavirus
Coronavirus

Darreres Notícies

La crisi del coronavirus ha obligat a cancel·lar l’estada de 2.000 joves italians a Lloret de Mar. Segons publica El Punt Avui, aquests joves havien de venir a Lloret a fer unes estades esportives abans de Setmana Santa, però el govern italià ha prohibit sortir del país i han hagut de cancel·lar el viatge.

En declaracions al diari del president del Gremi d’Hostaleria de Lloret, Enric Dotras, això representa que s’han anul·lat unes 20.000 estades. De moment, el sector està expectant per veure com evoluciona el virus i si les reserves turístiques per al període de Setmana Santa que ja s’han fet fins ara aguanten.

El Punt afegeix que Dotras ha volgut ser molt prudent a l’hora de fer declaracions i recalca que les anul·lacions dels esportistes italians no són conseqüència del coronavirus a Girona o a Catalunya, sinó “de l’afectació que hi ha a Itàlia”. “Des del sector considerem que és una afectació econòmica conseqüència de la resolució del govern d’Itàlia de no deixar sortir, de moment, els estudiants. Internament ho tractarem com un problema econòmic”, recalca Dotras, que afegeix que Lloret es vol allunyar de les conseqüències del coronavirus “perquè aquí no hi ha cap cas”.

spot_img

El + Vist