Divendres, 26 febrer 2021
11.3 C
Lloret de Mar

Cancel·lades les competicions programades a Lloret els propers dies

Darreres Notícies

El Puntet ha col·laborat en una desena de projectes vinculats a la Covid-19 al llarg del 2020

El Punt d'Informació Juvenil ha presentat la Memòria del 2020, amb totes les dades dels seus serveis.

La Piscina de Lloret, seu del Campionat d’Espanya de Natació sincronitzada, del 12 al 15 de març

La competició, que es farà en les categories aleví i infantil, reunirà 600 persones, entre participants i acompanyants,.

Viajeros Callejeros i Optica’m exposaran els seus casos d’èxit en un seminari

El seminari, organitzat pel Servei d'Ocupació Municipal (SOM), es farà demà, de 10 a 12 hores, de manera virtual i serà gratuït.

Lloret de Mar és el municipi gironí on més s’han reduït els delictes el 2020

Segons l'estadística del Ministeri de l'Interior, la tendència és de descens arreu arran de les restriccions per la pandèmia. A Lloret, han caigut a menys de la meitat, passant de 3.507 a 1.629.

Felix Duchampt, triatleta olímpic, s’entrena a la Piscina de Lloret

El francès -que té pràcticament assegurada la plaça als Jocs Olímpics de Tòquio- està a Lloret preparant-se a consciència amb una desena d'esportistes d'elit.

Suspesos per la situació de pandèmia els esdeveniments esportius programats per als propers dies. A banda de lligues i competicions, s’han posposat o anul·lat diferents cites, com el Campionat de Catalunya d’atletisme adaptat, que s’havia de disputar aquest dissabte a Lloret de Mar.

La directora tècnica de la Federació Esportiva Catalana de Paralítics Cerebrals, Àngels Solà, explica que atesa la situació han decidit posposar la competició fins al 7 de novembre. Aquest campionat, que té un objectiu de conscienciació, està destinat a persones amb discapacitat física, però també està obert a tots els atletes federats que vulguin participar-hi. Com diem, si la situació de pandèmia ho permet, es farà el 7 de novembre.

Un altre esdeveniment que s’havia de celebrar aquest cap de setmana a la vila era la Gran Fondo Lloret Costa Brava, que també ha quedat suspesa, així com la Night Trail, que s’havia programat per la setmana vinent.

La regidora d’Esports, Ana García-Castany, ha explicat que la Night Trail queda suspesa fins l’any que ve, mentre que per a la Gran Fondo intentaran trobar una nova data, tot i que reconeix que serà complicat. La regidora lamenta haver de suspendre aquestes activitats, però recorda que la salut va per davant de tot.

De moment, queden suspeses o posposades aquestes competicions, tot i que caldrà veure com evoluciona la pandèmia per veure si cal anul·lar nous esdeveniments.

- Publicitat -

El + Vist

L’Escola de Gimnàstica Rítmica Lloret participarà en dos torneigs virtuals

Les noies d’individuals de base participaran al torneig del club Rítmica Vilablareix aquest dimecres; el conjunt infantil absolut participarà a un torneig de la Federació Basca de Rítmica de cara a divendres.

Oferir experiències per al turisme familiar, pot marcar la diferència a Lloret de Mar

Aquesta és una de les recomanacions que fa la consultora Castro a Lloret de Mar, per millorar la seva competitivitat amb el turisme familiar.

La vacunació a persones amb gran dependència comença aquest dimarts al CAP del Rieral

Des de l’atenció primària es contactarà via telefònica amb aquests usuaris per saber si volen rebre la vacuna. Un cop donin la seva conformitat, se’ls programarà per a la vacunació als diferents centres.