22.8 C
Lloret de Mar
Rentant mans, al casal d'estiu 2020

Cap contagi al casal d’estiu municipal, que tanca amb bones sensacions

Una de les mesures més destacades per garantir la seguretat de tothom han estat els grups reduïts de deu infants amb dos monitors. A més, gairebé tot s'ha fet a l'aire lliure.

Rentant mans, al casal d'estiu 2020

Darreres Notícies

El casal d’estiu municipal més excepcional i atípic, com a mínim dels últims anys, ha deixat molt bones sensacions a l’Ajuntament. El regidor d’Educació, Albert Ferrández, assegura que en tot moment la situació ha estat sota control i, en l’àmbit mèdic, no hi ha hagut cap mena de problema.

Atesa la situació de pandèmia, s’han pres totes les mesures de seguretat necessàries per evitar contagis, com ara la presa de la temperatura, la neteja de mans constantment i la distància de seguretat o l’ús de mascareta.

El grup de petits del casal d’estiu (NRLL)

A més, els grups eren molt reduïts i l’Ajuntament troba un encert haver destinat dos monitors per a cada deu infants, mentre que la normativa marcava que en podia ser un de sol. I un altre factor decisiu per al bon funcionament del casal ha estat que pràcticament totes les activitats s’han fet a l’aire lliure.

El casal va acabar ahir i ha tingut força demanda, tot i la situació provocada per la pandèmia. El context ha fet que només hi hagués un únic casal d’estiu municipal a Lloret i els grups han estat repartits entre les escoles Pompeu Fabra i Pere Torrent.

El regidor considera que la bona experiència al casal d’estiu ha d’aportar optimisme a l’imminent inici del curs escolar. En aquest sentit, assegura que des del Consistori s’està treballant amb totes les escoles per elaborar protocols que garanteixin la seguretat de tothom. Això sí, Albert Ferràndez creu que és important que les famílies tinguin clar que de cap manera aquest no podrà ser un curs normal i caldrà anar-se adaptant a la situació de cada moment.

spot_img

El + Vist