6 C
Lloret de Mar
Presentació de la temporada de tardor del 2021 del Teatre de Lloret, el passat 22 de setembre.

Cap de setmana amb aforament al 100% i dos musicals al Teatre

Aquest divendres s'estrena el cicle Lloret Espai Off.

Presentació de la temporada de tardor del 2021 del Teatre de Lloret, el passat 22 de setembre.

Darreres Notícies

El Teatre de Lloret de Mar té per davant un cap de setmana de reptes: l’aforament de públic es troba al 100% -després que el cap de setmana anterior se suprimissin la majoria de restriccions de la pandèmia- i dues propostes musicals, previstes divendres i diumenge.

El regidor del Teatre, Albert Robert, es mostra “molt content de tornar a tenir un aforament del 100% al Teatre, es demostra que fent les coses bé es poden omplir els equipaments”.

https://twitter.com/la_calorica/status/1450174991073521667?s=20

Al Teatre avui s’hi inaugura el Lloret Espai Off amb una obra de la companyia Els Pirates.

“Boira a les orelles” i és un espectacle creat de manera col·lectiva. El punt de partida és el plantejament sobre què vol dir ser sord o tenir una discapacitat i com podem conviure amb les nostres capacitats i discapacitats.

Mentre que diumenge la companyia T-Gràcia torna a Lloret amb l’espectacle familiar “El gran llibre màgic. Un virus ataca els contes!”.

Aquest virus és una nena d’avui en dia que fa un viatge als contes i provoca situacions d’allò més surrealistes, en què farà falta l’ajuda del públic per solucionar els problemes de personatges com la Caputxeta, el Comte Dràcula o el Gat amb Botes.

spot_img

El + Vist