14.6 C
Lloret de Mar

Cap infant no es quedarà sense poder saludar els Reis d’Orient al Campament Reial de Lloret

S'han exhaurit les entrades, però l'Ajuntament muntarà una carpa, demà davant de les pistes, per entregar invitacions d'última hora a tothom que vulgui veure els Reis.

El Rei Baltasar, al campament reial de l'any passat
El Rei Baltasar, al campament reial de l'any passat

Darreres Notícies

Cap infant es quedarà sense veure els Reis d’Orient al Campament Reial que es muntarà demà a les pistes d’atletisme de Lloret. L’Ajuntament ja ha exhaurit les entrades disponibles, però ha anunciat que habilitarà una carpa davant de l’entrada, on tothom que no hagi pogut recollir invitació prèvia tindrà l’opció de recollir-ne una.

L’única diferència és que les invitacions que s’obtinguin demà no marcaran cap horari en concret, sinó que estaran subjectes a l’aforament disponible en cada moment. Però l’alcalde, Jaume Dulsat, assegura que tothom que ho vulgui podrà entrar al Campament i saludar Ses Majestats.

“Cap infant que es presenti a les pistes d’atletisme no es quedarà sense saludar a Ses Majestats”

Jaume Dulsat

L’alcalde, com cada any, ja ha fet la carta als Reis.

“A la carta als Reis he demanat molta salut, que la pandèmia quedi enrere definitivament i que puguem tornar a allò que més s’assembli a la normalitat”

Jaume Dulsat

El Campament Reial per saludar Ses Majestats estarà obert demà, vigília de Reis, al matí, de dos quarts d’onze a una, i a la tarda, de quatre a vuit.

spot_img

El + Vist