10.4 C
Lloret de Mar
Ballada de country

Cap de setmana farcit d’activitats per la Marató de TV3 a Lloret de Mar

Dissabte es fa una xocolatada, mentre que diumenge hi ha una caminada al Montgròs, un concert del Casal municipal de la Gent Gran i una ballada de country.

Ballada de country

Darreres Notícies

Gruix d’actes solidaris amb la Marató de TV3, aquest cap de setmana a Lloret. Recordem que la campanya aquest any es destina a la investigació de les malalties infeccioses, que provoquen la mort d’1 de cada 3 persones.

Després que a la vila s’hagin fet un torneig de pitch & putt i activitats dirigides a la piscina, que s’allarguen fins el mateix diumenge, dia de la Marató, trobem més propostes benèfiques tant dissabte com diumenge. La primera activitat és la xocolatada que ofereix la farmàcia Imma Espinet aquest dissabte al matí.

De cara a aquest diumenge, dia de la Marató, hi ha tres actes programats. El primer és una pujada al Montgròs, organitzada pel Centre Excursionista. Un membre, Salvador Duran, explica que tota col•laboració amb la causa és bona. Els participants a la caminada han de pagar 5 euros que es destinaran de manera íntegra a la Marató. La sortida serà aquest diumenge a les vuit del matí des de l’ermita de les Alegries. Les inscripcions s’han de fer a la seu de l’entitat, al centre cívic del Rieral, aquest divendres entre dos quarts de set i dos quarts de nou del vespre.

Qui també col•labora amb la Marató de TV3 és el Casal municipal de la Gent Gran. Aquest diumenge, a dos quarts de cinc de la tarda ofereix un concert solidari, amb la coral Tot Cor, el grup d’havaneres Es Vano i els alumnes de guitarra, tal com ha explicat Wendy Osborne, del casal. El concert comptarà amb la participació d’unes 60 persones, usuàries del Casal de la Gent Gran. Demanaran donatius d’un euro al públic per a la Marató.

I l’últim acte del cap de setmana és una ballada de country, organitzada, entre altres, per Teresa Rafart. La ballada es farà aquest diumenge a les set de la tarda a l’hotel Guitart Central Park, amb The Country Revival Farmers. És el setè any que s’organitza i es recullen els donatius dels assistents, que solen rondar el centenar de persones.

spot_img

El + Vist