26.4 C
Lloret de Mar
50è Aplec de la Sardana de Lloret

Capital de la Sardana premia l’aplec de Lloret de Mar per la continuïtat després de 50 anys

Es lliura avui divendres a Figueres, on també s'anunciarà qui serà la Capital de la Sardana del 2019. La del 2018 serà Montblanc.

50è Aplec de la Sardana de Lloret

Darreres Notícies

Figueres acull avui el lliurament dels premis Capital de la Sardana. En parlem avui a la ràdio perquè n’hi ha un que ens toca de ben d’aprop. I és que un dels premis a la continuïtat es lliura a l’aplec de Lloret de Mar, que enguany va celebrar 50 anys d’existència.

Josep Delemus, tècnic de Cultura de l’Ajuntament, destaca que rebre aquest reconeixement al mig segle de vida a l’aplec lloretenc és molt gratificant. 

Els Premis Capital de la Sardana suposen un reconeixement a persones, entitats i també institucions que fan difusió i defensen la sardana com a dansa tradicional catalana.

Capital de la Sardana és un projecte que vol convertir una població catalana en referència obligada pel món de la sardana, la cultura i el turisme durant tot un any. És un espai on conviuen la festa, la tradició i el vessant crític i cultural pel món de la sardana i la dansa catalana.

Contempla una programació continuada durant tot un any, que ofereix diversos grans esdeveniments lligats al món de la sardana per fer participar el públic sardanista i no sardanista que permet dinamitzar i rellançar la projecció de la seu que acull aquest magne esdeveniment.

Enguany és Figueres, al 2018 Montblanc i avui, en el lliurament dels premis, s’anunciarà la capital de la Sardana del 2019.

spot_img

El + Vist