11.9 C
Lloret de Mar
Protecció Civil al Centre de Distribució d'Aliments

Càritas canvia el sistema i lliura la cistella de menjar per a tot un mes als usuaris

La finalitat és minimitzar les sortides al carrer.

Protecció Civil al Centre de Distribució d'Aliments

Darreres Notícies

La vacunació contra la Covid a Lloret és pràcticament diària aquest mes de maig

Des de fa unes setmanes, la Casa de la Cultura serveix com a seu de vacunació per als veïns i veïnes de més de 70 anys, que reben la dosi de Pfizer.

Genís Roca: el sector cultural ha de fer xarxa per aprofitar les oportunitats postCovid

El president de Fundacio.cat i expert en Internet s'adreçarà avui (19h) a les entitats i associacions de Lloret, dins del cicle de xerrades que organitza l'Ajuntament.

L’AMPA de l’institut Rocagrossa fa classes d’informàtica per a adults

L'activitat s'adreça a tothom, per donar eines per fer tràmits habituals a Internet, enviar emails o fer servir aplicacions relacionades amb els centres educatius dels fills.

El Teatre obté el distintiu de la Generalitat com a “Espai de cultura responsable”

Aquest distintiu acredita els espais i equipaments culturals que adopten protocols sanitaris per prevenir la Covid-19 i que es comprometen a adoptar programes d’inclusió social.

El Club Hoquei Lloret cau derrotat per 9 a 4 a la pista del Noia

Es tracta d’un encontre que es va ajornar setmanes enrere, per un cas positiu de Covid-19 en l’equip rival. Feia un mes que els lloretencs no jugaven un partit.

Càritas ha modificat l’entrega dels aliments a les famílies necessitades de Lloret de Mar, per evitar desplaçaments innecessaris al carrer. Enlloc de proporcionar les cistelles de menjar cada dues setmanes als usuaris, ha decidit fer-ho un cop al mes i lliurar dues cistelles de cop, enlloc d’una de sola, segons exposa una membre de Càritas, Sònia Campos. Recordem que, des que va esclatar la crisi del coronavirus, hi ha usuaris a qui porten els aliments a casa. La tasca va a càrrec de voluntaris de Protecció Civil i de Jovent Solidari.

Protecció Civil porta aliments a casa de les famílies necessitades (font: AVPC).

Ara mateix Càritas treballa amb el departament de Benestar i Família, per poder dur la cistella de menjar a casa al màxim nombre de famílies, perquè no hagin de sortir al carrer. Actualment són una 60a d’usuaris al dia els que reben la cistella del Centre de Distribució d’Aliments.

A més, tant demà com el proper dimecres, els dies 1 i 8 d’abril, la seu del Centre de Distribució d’Aliments obre les portes a nous usuaris, als quals se’ls donarà el lot de menjar que ja està preparat per reduir el temps d’estada a dins del local.

Aliments al CDA (font: AVPC).

Càritas ha detectat un augment dels usuaris que venen derivats per Benestar i Família, des que ha començat la crisi del coronavirus.

L’entitat manté el contacte amb els usuaris, als quals fa seguiment, a través de les vies telemàtiques. Aquests dies rep trucades de gent que “només necessita parlar una estona”, a més d’altres dubtes. El telèfon d’atenció és el 972 37 32 78 i el correu electrònic: [email protected]

- Publicitat -

El + Vist

La Xarxa Europea de Jardins Històrics segueix creixent amb noves adhesions i més jardins interessats

Aquest dijous s'ha celebrat l'assemblea, en què s'han aprovat les adhesions de jardins de Grècia, Alemanya i Polònia. A més, s'hi ha de diferents punts de l'Estat espanyol i d'Eslovènia i Finlàndia que també han mostrat el seu interès.