8.3 C
Lloret de Mar

Carles Gilibets, director de ‘Fanàtik’, el nou segell discogràfic de Blanco y Negro

L’objectiu és especialitzar-se en la creació i el seguiment de les carreres professionals d’artistes i bandes catalanes.

Carles Gilibets (Som de Mar)
Carles Gilibets (Som de Mar)

Darreres Notícies

El lloretenc Carles Gilibets, professional del sector musical, dirigirà Fanàtik, el nou segell discogràfic que ha creat la companyia barcelonina Blanco y Negro. L’objectiu és especialitzar-se en la creació i el seguiment de les carreres professionals d’artistes i bandes catalanes.

servicios profesionales jimenez

Carles Gilibets ha explicat que avui en dia les grans companyies discogràfiques no aposten pel talent que s’autoedita i els artistes han de buscar suport a través de xarxes socials o programes de televisió per tenir reconeixement, però després hi ha un buit: no tots tenen la possibilitat d’arribar a una companyia i impulsar un projecte musical.

Carles Gilibets signant l'acord per dirigir Fanàtik (Blanco y Negro)
Carles Gilibets signant l’acord per dirigir Fanàtik (Blanco y Negro)

Així doncs, Fanàtik vol assolir una visió global del negoci de la indústria musical amb la generació de nous projectes i esdeveniments pels artistes de la companyia.

“Hi ha un equip de màrqueting, comunicació, de captar i buscar concerts, de tenir acords amb marques, tot això és molt important i és el que farà Fanàtik”

Carles Gilibets

De fet, Fanàtik ja compta amb el seu propi festival, que va celebrar la primera edició aquest mes d’octubre a l’Hospitalet de Llobregat.

El nom del segell, Fanàtik, s’adiu molt amb la filosofia de l’empresa de Carles Gilibets, Vadecom.

“Tu mateix has de ser una mica fanàtic del que vols aconseguir en els teus reptes professionals i també l’energia que portem a Vadecom”

Carles Gilibets

Aquest dijous, Fanàtik signarà el contracte amb la seva primera artista, que serà la lloretenca Laura Gibert, exconcursant del programa Eufòria de TV3.

spot_img

El + Vist