19.4 C
Lloret de Mar
Carlos Sadness

Carlos Sadness presentarà ‘Tropical Jesus’ al Festival Som de Mar

El concert es farà avui, a les 22 hores, als Jardins de Santa Clotilde, tot i que les portes del Village s'obriran a les 19 hores.

Carlos Sadness

Darreres Notícies

Carlos Sadness actua aquesta nit en el Festival Som de Mar, en la setena jornada del cicle de concerts als Jardins de Santa Clotilde. L’artista barceloní presentarà el seu nou treball, Tropical Jesus, que va publicar el passat 19 de juny.

És el quart disc de Sadness, un cantant català que ha travessat les fronteres nacionals i que trenca rècords de venda a Llatinoamèrica. La poesia de les seves lletres i la seva música l’han fet guanyar molts seguidors en els darrers anys i les xifres de reproduccions a Spotify són ja molt elevades.

Aquesta nit, Carlos Sadness oferirà un bon nombre de temes d’aquest nou disc, entre els que destaquen cançons com Ahorita, d’inspiració cubana i Disc d’Or a Espanya; Aloha, d’aire colombià i que forma part de la Banda Sonora Oficial del videojoc FIFA 21; o Todo estaba bien, que també ha estat Disc d’Or a l’Estat espanyol. En definitiva, un disc en què la mirada llatinoamericana de Carlos Sadness s’intensifica.

El concert serà aquesta nit, a partir de les deu, als Jardins de Santa Coltilde. Les entrades es poden comprar al web del Festival Som de Mar. Com sempre, les portes s’obriran a partir de les set, per a tothom que vulgui gaudir del Village, amb una àmplia oferta gastronòmica dels establiments del Gremi de Bars, Restaurants i Cafeteries de Lloret.

spot_img

El + Vist