8.2 C
Lloret de Mar

‘Carol’, ‘Spotlight’ i ‘Zootropolis’, al cinema de Lloret els propers dies

El president de l’entitat, Isidor Llorca, ha explicat que les dues primeres són molt esperades pel públic, sobretot la d’Spotlight, guanyadora de l’Oscar a la millor pel•lícula.

Una escena de 'Carol'
Una escena de 'Carol'

Darreres Notícies

Carol, Spotlight i Zootropolis són les tres propostes de cinema comercial que ofereix l’Espai Setè Art per als propers dies. El president de l’entitat, Isidor Llorca, ha explicat que les dues primeres són molt esperades pel públic, sobretot la d’Spotlight, guanyadora de l’Oscar a la millor pel•lícula.

servicios profesionales jimenez

Carol es projectarà aquest diumenge a dos quarts de vuit i a tres quarts de deu de la nit i dilluns, a les sis i a les nou del vespre; mentre que Spotlight es podrà veure dissabte 12 a dos quarts de vuit i a tres quarts de deu i dilluns 14, a dos quarts de set i a dos quarts de deu. Pel que fa a Zootropolis, l’úlima producció de Disney, es projectarà aquest diumenge a les cinc de la tarda i dissabte 12, a dos quarts de sis.

Isidor Llorca ha posat de relleu que fins ara han passat pel teatre a veure cinema comercial 1.030 espectadors i ho considera una molt bona xifra. Per això de moment té previst seguir amb les projeccions i de cara a l’abril ja hi ha programades La Habitación, La chica danesa, L’edat de gel i Kung Fu Panda. A més, també a l’abril, es projectarà La piel quedama, per celebrar els 50è aniversari de la pel•lícula.

D’altra banda, Isidor Llorca ha parlat dels fets succeïts dilluns quan un espectador va perdre el coneixement i es va haver d’aturar la projecció. Gràcies a la presència d’un expolicia local i una infermera del Trueta que eren a la sala mirant la pel·lícula es va poder reanimar l’afectat, que quan van arribar els serveis d’emergències ja estava conscient. El president de l’Espai Setè Art ha assegurat que finalment va quedar en un ensurt i que l’home està bé. Llorca ha volgut agrair la bona actitud tant del públic com dels serveis d’emergències.

spot_img

El + Vist