7.3 C
Lloret de Mar

Carolina Villegas i Cristina Catalán oferiran dos tallers aquest dissabte, dins de ‘Fem Dansa’

Villegas farà un taller de rumba flamenca (11 hores) i Catalán, un de percussió amb el cos (12 hores). Tots dos són gratuïts.

Carolina Villegas i Cristina Catalán (Camera Obscura / Nexos)
Carolina Villegas i Cristina Catalán (Camera Obscura / Nexos)

Darreres Notícies

Doble taller de dansa aquest dissabte al Teatre de Lloret. Carolina Villegas i Cristina Catalán oferiran dues sessions en el marc de Fem Dansa, una iniciativa nascuda el 2016 de la mà de l’Associació de Professionals de la Dansa de Catalunya, amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat. La intenció és crear un circuit de municipis compromesos a programar dansa i activitats formatives relacionades amb aquesta disciplina. Lloret de Mar és un d’aquests municipis.

servicios profesionales jimenez

Per això, tant dissabte com diumenge, s’han programat diferents activitats aquí a la vila, entre les quals els tallers de les dues ballarines lloretenques, que seran gratuïts, tot i que cal inscripció prèvia.

El primer començarà a les onze i anirà a càrrec de Carolina Villegas, que oferirà una classe de rumba flamenca.

“Estaré al Teatre de Lloret impartint un taller de rumba flamenca, destinat a tot tipus de públic, sense tenir cap tipus d’experiència prèvia”

Carolina Villegas

L’altre taller es farà a les dotze del migdia i anirà a càrrec de Cristina Catalán, que ha preparat un taller de percussió amb el cos.

“Consisteix en fer accents amb el cos, amb els malucs, amb una espatlla, amb una picada d’ull… a vegades es fan servir parts del cos una mica rares, però funciona molt bé”

Cristina Catalán

Les dues ballarines celebren la iniciativa Fem Dansa, que consideren que és una bona oportunitat per donar visibilitat a la dansa.

Com diem, tots dos tallers són gratuïts, tot i que cal inscripció, i s’adrecen a tot tipus de públic, sense necessitat de saber ballar. Tindran lloc dissabte al matí, al Teatre, a les onze i a les dotze, respectivament.  

spot_img

El + Vist