25.6 C
Blanes

Cartell sencer del Clon Festival d’enguany

El grup ABBA és el que ens faltava per saber per completar el cartell del Clon Festival, en la seva tercera edició. La resta de formacions homenatjades són The Police, ACDC i els Rolling Stones, que ja han estat presents els anys anteriors a través dels Smoking Stones, considerats un dels millors imitadors del món […]

Darreres Notícies

El grup ABBA és el que ens faltava per saber per completar el cartell del Clon Festival, en la seva tercera edició. La resta de formacions homenatjades són The Police, ACDC i els Rolling Stones, que ja han estat presents els anys anteriors a través dels Smoking Stones, considerats un dels millors imitadors del món de la banda liderada per Mick Jagger.

El primer dels 4 concerts programats arriba d'aquí a una setmana exacta. El grup clònic és Sincronisiti i el seu cantant recrea a la perfecció la veu de Sting. El següent concert és un altre divendres, en aquest cas el 21 de juliol, en què arriba el torn de The One Scott Band, que clona, amb una gran posada en escena i un guitarrista que sembla el de veritat, els ACDC.

circo de las estrellas

La tercera actuació és la dels ABBA Revival, que, com el seu nom indica, versiona una de les bandes més famosos del pop internacional i que ara torna a estar de moda. El quart i darrer concert, programat pel 18 d'agost, és el dels Smoking Stones, que homenatgen la considerada la millor banda de rock del món, els Rolling Stones.

En tots els casos, els organitzadors asseguren que mantenen la filosofia del Festival Clònic: és a dir, comptar amb formacions d'un nivell elevat. Això fa que el certamen sigui, per ara, un èxit de públic i també de crítica.

Totes les actuacions començaran a 22:30 hores de la nit en la Roca d'en Maig, és a dir, en el passeig Manel Bernat. L'accès és lliure.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist