Diumenge, 7 març 2021
12.2 C
Lloret de Mar
Centre de Palol de Revardit

El Casinet organitza una sortida a Palol de Revardit (Pla de l’Estany), aquest diumenge

Es faran visites guiades al castell, amb un fossat “espectacular”, l’església romànica del segle XII, un pou de glaç i el museu privat Antoni Escubedo,

Centre de Palol de Revardit

Darreres Notícies

Jenn Díaz (ERC) reinvindica l’entrada massiva de les dones a la presa de decisions

Amb la mirada posada al 8M, l'escriptora i diputada ha presentat el seu llibre 'Dona i poder' aquest dissabte a Can Gallissà.

Més de 600 atletes, al control federat de La Sansi a Lloret

La prova s'ha fet aquest dissabte amb la presència destacada del mediàtic Àlex Roca, que corre amb paràlisi cerebral, i del lloretencs Jonathan Romeo, entre altres.

Dulsat tem que el repartiment de les ajudes es converteixi en “cafè per a tothom”

Ha estat en l'acte 'Nous paradigmes competitius en les destinacions de sol i platja', organitzat aquest dijous per la patronal turística Exceltur.

La restauració pot obrir fins a les 17h a partir el proper dilluns

L’alcalde de Lloret dona la benvinguda a les noves mesures i amb la mirada posada ja a l’estiu assegura que "ara hi ha molt en joc".

L’equip del videoclip ‘No calles’ està format sobretot per dones joves de Lloret

El projecte, que busca conscienciar en contra de la violència masclista, s'estrena aquest dissabte (19h) al Teatre de Lloret de Mar.

El Club Marina Casinet vol conèixer el patrimoni cultural de Palol de Revardit. Per fer-ho, ha organitzat una sortida aquest diumenge a aquest petit poble del Pla de l’Estany, que ha recuperat la seva història a través de la restauració dels monuments de Palol de Revardit.

Joan Domènech, president del Casinet, subratlla la importància de conèixer el territori més proper ja que “a vegades la gent de Lloret coneix Tailàndia o Cancún, però no la immediatesa del país”. 

L’estada a Palol de Revardit consistirà en visitar amb guia el castell, amb un fossat “espectacular”, l’església romànica del segle XII, un pou de glaç i el museu privat Antoni Escubedo, que no és obert al públic i que conté una col·lecció d’objectes relacionats amb la ciència.

L’excursió es farà aquest diumenge, 11 de desembre. La sortida des de Lloret serà a les 09:30 hores, des de l’aparcament de Can Saragossa.

- Publicitat -

El + Vist

El govern assegura que les escoles apliquen correctament els protocols de ventilació

El ple ha aprovat una moció de Cs amb una esmena a la totalitat del govern per recordar a les direccions de les escoles la importància de seguir les orientacions de ventilació de la Generalitat.

Bernat Ribera accedeix per primera vegada a les semifinals d’una Copa d’Europa d’snowboard cross

El lloretenc va competir amb doble cita a Àustria: dissabte, va ser setzè, mentre que diumenge va acabar en el setè lloc.

Els treballs del camí de ronda entre Lloret i Fenals començaran en tres mesos

S’hi destinaran 730.000 euros. Aquests detalls s’han donat a conèixer en el ple d’aquest dilluns, quan s’ha ratificat per unanimitat l’acord entre l’equip de govern i la propietat.