19.2 C
Lloret de Mar
Centre de Palol de Revardit

El Casinet organitza una sortida a Palol de Revardit (Pla de l’Estany), aquest diumenge

Es faran visites guiades al castell, amb un fossat “espectacular”, l’església romànica del segle XII, un pou de glaç i el museu privat Antoni Escubedo,

Centre de Palol de Revardit

Darreres Notícies

El Club Marina Casinet vol conèixer el patrimoni cultural de Palol de Revardit. Per fer-ho, ha organitzat una sortida aquest diumenge a aquest petit poble del Pla de l’Estany, que ha recuperat la seva història a través de la restauració dels monuments de Palol de Revardit.

Joan Domènech, president del Casinet, subratlla la importància de conèixer el territori més proper ja que “a vegades la gent de Lloret coneix Tailàndia o Cancún, però no la immediatesa del país”. 

L’estada a Palol de Revardit consistirà en visitar amb guia el castell, amb un fossat “espectacular”, l’església romànica del segle XII, un pou de glaç i el museu privat Antoni Escubedo, que no és obert al públic i que conté una col·lecció d’objectes relacionats amb la ciència.

L’excursió es farà aquest diumenge, 11 de desembre. La sortida des de Lloret serà a les 09:30 hores, des de l’aparcament de Can Saragossa.

spot_img

El + Vist