10.2 C
Lloret de Mar
Massís de Cadiretes

Catalunya En Comú Podem porta a debat al Parlament la prolongació de la C-32

La formació ha presentat una proposta de resolució per demanar l'ampliació de la zona protegida del Massís de Cadiretes i impedir així el projecte de la C-32.

Massís de Cadiretes

Darreres Notícies

Aquest matí es debat al Parlament de Catalunya l’ampliació de la zona protegida del Massís de Cadiretes. Es fa a la comissió de Territori, a partir d’una proposta de resolució presentada per Catalunya En Comú Podem.

El diputat David Cid argumenta que la intenció d’ampliar la zona protegida és impedir que pugui tirar endavant el projecte de prolongació de l’autopista C-32, que es preveu que destrueixi bona part d’aquesta zona boscosa.

Cartell de la Plataforma Aturem la C-32 (Facebook)

El diputat recorda que el projecte que hi ha sobre la taula per fer arribar l’autopista a Lloret preveu destruir 50 hectàrees de massa boscosa, amb uns 60.000 arbres.

El diputat David Cid (Twitter)

Tot i així, reconeix que serà difícil aconseguir que el Govern, de Junts per Catalunya i ERC, es faci enrere. En aquest sentit, David Cid confia més en la via judicial que en el que pugui fer el seu grup al Parlament.

No obstant això, David Cid creu que és important seguir generant debat polític entorn a aquest tema, ja que amb el projecte d’ampliació de la C-32 creu que el Govern de la Generalitat es contradiu a ell mateix i va en contra de la situació d’emergència climàtica.

A banda de l’ampliació de l’espai protegit del Massís de Cadiretes i la conseqüent aturada del projecte de la C-32, la proposta de resolució que ha presentat Catalunya En Comú Podem compta amb altres peticions centrades en estudiar alternatives basades en la sostenibilitat i l’eficiència per resoldre els problemes de mobilitat al territori, així com la construcció del carril bus entre Lloret i Blanes, anunciat des de l’any 2009.

spot_img

El + Vist