26.6 C
Lloret de Mar
La façana de l'hotel (Don Juan Hotels)

CCOO denuncia que un terç de la plantilla de l’Hotel Don Juan no ha cobrat la nòmina d’octubre

El sindicat també critica que l'hotel va tancar l’activitat el 2 de novembre i des d’aleshores no ha rebut cap resposta dels representants de l’empresa per donar les explicacions pertinents

La façana de l'hotel (Don Juan Hotels)

Darreres Notícies

CCOO denuncia que un terç dels treballadors de l’Hotel Don Juan encara no han cobrat la nòmina d’octubre ni les parts proporcionals de les pagues extra i les vacances. Són una trentena d’empleats.

A més, el president de la secció sindical de l’hotel, Miguel López, critica que l’establiment va tancar l’activitat el 2 de novembre i des d’aleshores no han rebut cap resposta dels representants de l’empresa per donar les explicacions pertinents, com sí que havien fet altres vegades.

“Altres vegades la direcció ens ha explicat la situació, però aquest cop la presidenta del comitè s’ha dirigit al representant de l’empresa i ens han anat donant allargues”

Miguel López

El sindicat exigeix que es paguin ja totes les nòmines que es deuen, ja que els treballadors han de cobrar per la feina feta.

“No ens val que ens diguin que no hi ha diners i ens pagaran quan puguin, perquè nosaltres no podem anar al supermercat, omplir la cistella i dir que ja ho pagaré quan pugui”

Miguel López

A més a més, segons Miguel López aquesta temporada, malgrat el context de pandèmia, l’hotel ha pogut contractar pràcticament tota la plantilla i ha tingut una ocupació elevada.

El sindicat reconeix que des d’ahir alguns treballadors ja estan rebent les nòmines, però no descarta convocar mobilitzacions si es manté el silenci de l’empresa. Tot i així, donarà de marge fins demà divendres perquè tots els treballadors hagin cobrat.

spot_img

El + Vist