8.2 C
Blanes
Cesni Gil, Carlos Codina i Narcís Fors (Club Caiac Lloret)

Cesni Gil, del Club Caiac Lloret, guanya una cursa de 8 quilòmetres a Portbou

Es tracta de l'última cursa de la temporada del Campionat de Catalunya de Caiac a mar.

Cesni Gil, Carlos Codina i Narcís Fors (Club Caiac Lloret)

Darreres Notícies

Cesni Gil, del Club Caiac Lloret, va guanyar l’última cursa de la temporada del Campionat de Catalunya de Caiac a mar, que es va fer a Portbou. El lloretenc va ser el millor en la distància dels 8 quilòmetres i va dominar la prova des de la sortida.

El recorregut era circular, a la baia de Portbou. En un primer moment, Cesni Gil havia de participar en la prova llarga, de 13 quilòmetres, però les condicions meteorològiques van fer que l’organització recomanés als menys experts fer la distància curta. El lloretenc va seguir aquesta recomanació i va aconseguir guanyar la prova.

“Com que només fa un any i mig que em vaig iniciar al caiac, vam passar a la modalitat més curta i aquí va sortir la sorpresa perquè en la sortida em vaig trobar primer i vaig anar mantenint la posició”

Cesni Gil

En la prova també hi va participar un altre lloretenc: Narcís Fors. Va aconseguir acabar el setè en la seva primera competició de surf ski.

Els caiacs preparats per a la prova (Club Caiac Lloret)
Els caiacs preparats per a la prova (Club Caiac Lloret)

El Club Caiac Lloret el formen tres persones. Des de l’entitat, animen a tothom que vulgui participar amb ells a apuntar-se. Per a més informació, poden contactar amb l’entitat a través de les xarxes socials.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist