17.9 C
Lloret de Mar

Chicote grava un capítol de ‘¿Te lo vas a comer?’ a Lloret de Mar

El mediàtic xef ha entrevistat el lloretenc Albert Vinyals per parlar sobre la influència que tenen les ressenyes dels restaurants a les xarxes socials.

Chicote va dinar al tradicional restaurant La Fusta de Lloret (La Fusta)
Chicote va dinar al tradicional restaurant La Fusta de Lloret (La Fusta)

Darreres Notícies

El mediàtic Chicote ha estat a Lloret aquesta setmana per gravar un capítol del programa ¿Te lo vas a comer?, on ha entrevistat el lloretenc Albert Vinyals, expert en Psicologia del Consum.

servicios profesionales jimenez

El lloretenc explica que el programa “no té res a veure amb els programes de criticar restaurants”, sinó que parla sobre aspectes relacionats amb el món de l’alimentació. En aquest cas, el tema comentat ha estat com influeixen les ressenyes en els consumidors. L’expert en Psicologia del Consum alerta que hem de plantejar-nos “quant de veraces són i, sobretot, com avaluem aquestes puntuacions”, ja que “molts de cops triem un restaurant pel criteri d’un centenar de persones anònimes, les quals potser algunes són perfils falsos, o potser avaluem en funció de dues persones a qui no els ha agradat i han posat una crítica negativa”.

En aquest sentit, Albert Vinyals exposa com han canviat els hàbits a l’hora d’escollir un restaurant.

“Fa uns anys escollies un restaurant pel que veies allà, per la carta, per l’opinió d’algú que coneixies i avui en dia molta gent escull en relació a les puntuacions que tenen”

Albert Vinyals

A Albert Vinyals el van contactar com a doctor en psicologia del consumidor, però, sobretot, com a expert en xarxes socials a l’agència Inmedia.

Un moment del rodatge, al carrer de la Vila
Un moment del rodatge, al carrer de la Vila (Instagram)

El fet que el programa s’hagi enregistrat al centre de Lloret és gràcies al mateix Albert Vinyals.

“Venien a gravar i jo justament passava uns dies al meu poble, vaig preferir fer-ho enmig del poble, perquè a ells també els interessava un espai turístic com Lloret de Mar”

Albert Vinyals

El programa s’emtrà per La Sexta el proper mes de març.

spot_img

El + Vist