Divendres, 26 febrer 2021
11.5 C
Lloret de Mar
Taula Gironina del Turisme

Cinc grans debats per debatre el futur amb la participació de tot el sector turístic gironí

Els organitza la Taula Gironina del Turisme i estan oberts a tothom. El primer es farà el 30 de gener a Girona i l'últim, el 28 de maig a Lloret.

Taula Gironina del Turisme

Darreres Notícies

Comença la vacunació a persones grans amb dependència a Lloret de Mar

Des d'aquest dimarts, es vacunen 90 persones al dia de mitjana al CAP del Rieral. Són grans dependents, cuidadors i convivents.

Canvis Procicat: reobren els centres comercials i el 2n curs universitari serà presencial

És la principal mesura que ha anunciat el Procicat, que també amplia l'aforament a piscines i a l'esport interior, i permet colònies de grups bombolla.

Consulta l’ordre del dia del ple del dilluns 1 de març (16:30 hores)

CONVOCATÒRIA PLE ORDINARI Data: Dilluns, 1 de març de 2021Hora: 16:30 h.Lloc: Es farà de manera...

Una sentència inclou per primer cop treballadors fixes discontinus en un ERTO

El jutge reconeix aquest dret als empleats de l'hotel Don Juan, de Lloret de Mar, que es troben en aquesta situació.

Els jardins de Santa Clotilde, escenari “espectacular” del programa ‘A2veus’ de TV3

Han acollit un concert en streaming de les Roba Estesa, que han triat un cantant no professional per cantar amb elles.

El sector turístic gironí s’uneix per debatre els principals reptes del futur del turisme a la província. En aquest sentit, s’han programat un total de cinc grans debats en diferents municipis, l’últim dels quals es farà a Lloret de Mar.

La iniciativa la impulsa la Taula Gironina del Turisme, presidida pel lloretenc Jordi Martí, que explica que l’objectiu no és crear un nou pla estratègic, sinó influir en els que ja existeixen. Per aconseguir-ho, han involucrat tots els nivells de l’administració pública, perquè es facin seus els compromisos que surtin dels debats.

En tots els debats hi haurà un ponent principal i es faran dues taules de debat, sempre guiades per la figura d’un relator escollit en funció de la temàtica. El primer debat es farà el 30 de gener a la ciutat de Girona per analitzar l’oferta turística actual al territori i, tal com ha remarcat Jordi Martí, comptarà amb la col·laboració del reconegut xef Joan Roca i de la consellera d’Economia i Coneixement, Maria Àngels Chacón, entre altres.

El segon debat es farà a Roses, el 26 de febrer, per tractar la relació del turisme amb el paisatge i el medi ambient, i es comptarà amb la directora de l’Acadèmia del Cinema Català, Isona Passola. A Olot, el 19 de març, hi participarà el Col·legi oficial d’Arquitectes de Girona per parlar, precisament, de la importància dels arquitectes en el sector. El següent serà el 29 d’abril a Platja d’Aro i se centrarà en l’impacte del turisme en l’economia gironina. Finalment, el 28 de maig es farà la cloenda al Teatre de Lloret, on es plantejaran els reptes de futur i es presentaran les conclusions.

Jordi Martí recorda que la Taula Gironina del Turisme es va crear el 2017, després dels atemptats de Barcelona i Cambrils.

Els debats porten per títol: El turisme de les comarques gironines, a debat i, tal com ha explicat Jordi Martí, són hereus dels debats Costa Brava, però tenen la intenció de copsar una visió més àmplia de totes les comarques gironines.

Els cinc debats estan oberts a tothom. Les inscripcions es poden fer a través de la pàgina web Debat2020.cat.

- Publicitat -

El + Vist

L’Escola de Gimnàstica Rítmica Lloret participarà en dos torneigs virtuals

Les noies d’individuals de base participaran al torneig del club Rítmica Vilablareix aquest dimecres; el conjunt infantil absolut participarà a un torneig de la Federació Basca de Rítmica de cara a divendres.

Oferir experiències per al turisme familiar, pot marcar la diferència a Lloret de Mar

Aquesta és una de les recomanacions que fa la consultora Castro a Lloret de Mar, per millorar la seva competitivitat amb el turisme familiar.

La vacunació a persones amb gran dependència comença aquest dimarts al CAP del Rieral

Des de l’atenció primària es contactarà via telefònica amb aquests usuaris per saber si volen rebre la vacuna. Un cop donin la seva conformitat, se’ls programarà per a la vacunació als diferents centres.