15.1 C
Lloret de Mar

El cineclub Adler inaugura diumenge el cicle de cinema infantil

Aquest dijous al vespre, a més, projectarà el documental 'D'aliats a massacrats. Els últims supervivents de Filipines', del lloretenc Ramon Vilaró.

Les malifetes de l'Emil
Les malifetes de l'Emil

Darreres Notícies

El cineclub Adler projecta, aquest vespre, el documental D’aliats a massacrats. Els últims supervivents de Filipines. Tracta sobre els filipins d’origen espanyol que van viure l’ocupació militar japonesa a les Filipines durant la Segona Guerra Mundial.

El president del cineclub, Joan Moret, creu que és interessant per la història que explica, però també perquè el director és el lloretenc Ramon Vilaró. En aquest sentit, l’entitat aposta per mostrar als lloretencs els treballs audiovisuals que facin els veïns de la vila.

La projecció es farà avui, a les nou de la nit, i l’entrada és gratuïta. Es fa en col•laboració amb la Plataforma per la Pau i s’ha fet coincidir amb l’exposició “70 anys de la bomba atòmica”, que es pot visitar a la Casa de la Cultura fins aquest dissabte.

I, de cara a diumenge, el cineclub inaugurarà el cicle de cinema infantil. Cada diumenge fins al 20 de desembre es projectarà una pel•lícula. Segons Moret, són diferents a les que es poden veure als cinemes convencionals.

Totes quatre pel•lícules es veuran doblades al català. La primera serà Les malifetes de l’Emil, que es projectarà aquest diumenge a dos quarts de sis de la tarda. Les entrades, al preu simbòlic de tres euros, es vendran mitja hora abans. I cal afegir que hi haurà servei d’audiodescripció per a persones amb deficiències visuals a través de l’aplicació per a mòbils ArtAccés.

spot_img

El + Vist