11.1 C
Lloret de Mar

El Cineclub Adler projecta ‘El perdut’, el primer llargmetratge de ficció de Christophe Farnier

La projecció es farà avui dijous, a les 21 hores. El director serà al teatre de Lloret per fer un col·loqui amb els espectadors quan acabi la pel·lícula, que té un únic protagonista i no té diàlegs.

Una imatge d'El perdut
Una imatge d'El perdut

Darreres Notícies

El Cineclub Adler projecta aquest vespre El perdut, una pel•lícula premiada a Màlaga. L’argument se situa a l’any 1994, a la comarca del Ripollès, quan un home desapareix sense motiu: un matí condueix la seva moto allunyant-se del poble, la deixa als peus d’un roure, al costat de la seva cartera i una gorra, i es perd a la muntanya. Tot i així, el president del cineclub, Joan Moret, remarca que l’argument no és el més important de la producció.

En aquest sentit, el que més crida l’atenció d’El perdut és que hi ha un sol personatge -que està interpretat per un actor no professional- i no hi ha cap diàleg. Per això, el més important són les imatges, els sons i l’atmosfera que es crea.

Aquesta és la primera pel•lícula de ficció de Christophe Farnier, cineasta marsellès establert a Banyoles i autor dels premiats documentals El somni i La primavera.

El director serà a Lloret aquest vespre. A les nou de la nit es farà la projecció de la pel•lícula i, tot seguit, es farà un col•loqui amb Farnier. Tot plegat serà al teatre municipal.

spot_img

El + Vist