8 C
Lloret de Mar

Ciutadans vol que Lloret impulsi una fira de Nadal referent al territori

La formació ho demana en una moció que presenta al ple, on critica la "mala gestió" feta l'any passat que va provocar que ningú sol·licités parada a la fira de Nadal.

Le Village de Nöel de Le Barcarès (Mochileros de Viaje)
Le Village de Nöel de Le Barcarès (Mochileros de Viaje)

Darreres Notícies

Ciutadans critica la proposta de fira de Nadal que va fer l’Ajuntament per a les passades festes nadalenques i proposa que es treballi per crear una fira de grans dimensions que pugui ser un atractiu per a veïns i visitants.

servicios profesionales jimenez

Una de les regidores de Cs, Nicole Raets, lamenta que el govern municipal hagués de cancel·lar el mercat de Nadal previst a finals de desembre per una mala gestió. De fet, Raets critica que l’esdeveniment estigués programat a partir del 26 de desembre, és a dir, després de Nadal. Tot plegat va fer que es perdés “una oportunitat”.

La regidora liberal reconeix que la idea és bona, però creu que cal revisar les bases i apostar per una fira de grans dimensions que sigui un referent al territori.

“La idea estava bé, el que estava malament era el timming, les bases… s’hauria de revisar tot i canviar i ha de ser una fira gran, perquè petites n’hi ha en qualsevol poble”

Nicole Raets

En aquest sentit, Nicole Raets es fixa en la popular fira Village de Noël a Le Barcarès, que atrau visitants de tot arreu.

Fixant-se ja en els properes festes nadalenques, Cs ha presentat una moció per debatre al ple del proper dilluns. La moció vol que el ple municipal es manifesti a favor de la realització d’un mercat de Nadal, però organitzat amb antelació suficient (les bases haurien de sortir durant el primer trimestre de l’any) i es converteixi en “referent anual a la Costa Brava”.

“Que sigui una fira on puguis passar-te vàries hores, que puguin menjar, que puguis beure, que hi hagi música ambiental, que hi hagi artistes…”

Nicole Raets

La moció també proposa que la inauguració de la fira s’hauria de fer el primer cap de setmana de desembre.

spot_img

El + Vist