22.9 C
Lloret de Mar
Un casament

Ciutadans vol que es puguin celebrar matrimonis civils fora de les dependències municipals

Segons la formació, fins ara, els regidors podien oficiar la celebració de casaments dins d'aquests locals i ara no se'ls permet. La moció es debat al ple d'avui.

Un casament

Darreres Notícies

Ciutadans ha presentat una moció al ple d’aquesta tarda perquè l’equip de govern permeti celebrar matrimonis civils fora de les dependències municipals com, per exemple, en hotels i restaurants.

- Publicitat -

Expliquen que, fins ara, els regidors podien oficiar la celebració de casaments dins d’aquests locals i ara no se’ls permet oficiar actes d’aquest tipus fora dels edificis municipals.

El portaveu de la formació taronja, Jordi Hernández, assegura que no hi ha cap qüestió jurídica ni cap canvi normatiu que impedeixi oficiar matrimonis fora de les dependències municipals. Considera que és un canvi de criteri polític i no legal.

La moció que presenta Ciutadans es debatrà en el ple d’aquesta tarda, que començarà a les sis de la tarda. Com sempre, es podrà seguir en directe al 90.2 FM, a través de la pàgina web de la ràdio o a través del Facebook Live.

La sessió compta amb deu punts a l’ordre del dia, entre els quals cal destacar l’adhesió de l’Ajuntament a l’associació internacional de ciutats educadores i la presentació de la candidatura de Lloret de Mar com a capital de la cultura catalana al 2022. També es nomenaran els representants del Consell Assessor i del Consell Municipal de la Gent Gran, entre altres qüestions.

spot_img

El + Vist