9.4 C
Lloret de Mar

Ciutadans vol que les zones blaves passin a ser zones verdes per facilitar l’estacionament de residents

El ple d'avui començarà a les 18 hores i tornarà a ser en format híbrid. Es podrà seguir en directe pels canals telemàtica de la ràdio.

L'aparcament del CAP amb la zona verda pintada (Ajuntament de Lloret de Mar)
L'aparcament del CAP amb la zona verda pintada (Ajuntament de Lloret de Mar)

Darreres Notícies

Ciutadans proposa substituir totes les zones blaves d’aparcament, excepte les del passeig marítim i la platja de Fenals, per zones verdes. Amb aquest objectiu, presenta una moció al ple d’aquesta tarda.

El seu portaveu, Jordi Hernández, assenyala que volen facilitar l’aparcament als residents de Lloret.

“La moció de Ciutadans demana que totes les zones blaves d’aparcament, a excepció de passeig marítim i la platja de Fenals, passin a ser zona verda, per facilitar l’aparcament als veïns”

Jordi Hernández

Al ple també es debatran dues mocions més. Una la presenta Força Lloret per vol posar solució a la problemàtica generada per les pintades i els grafitis apareguts en els darrers mesos en les façanes i el mobiliari urbà de la vila. La tercera moció és del PSC, amb motiu del 8 de març, el Dia Internacional dels drets de les dones. Entre les propostes que fa el grup municipal hi ha treballar perquè la societat sigui més igualitària i impulsar campanyes de tolerància zero amb la violència masclista.

El ple començarà a les sis de la tarda i tornarà a ser en format híbrid, és a dir, amb alguns regidors a l’Ajuntament i altres que es connectaran des de casa. La sessió es podrà seguir en directe pels canals telemàtics de Nova Ràdio Lloret.

spot_img

El + Vist