26.2 C
Lloret de Mar
Claudia

‘Claudia’ narra la història d’una noia que va ser robada quan era nadó

L'actriu explica la seva pròpia història real. L'obra arriba aquest diumenge a Lloret, a les 19 hores al teatre municipal.

Claudia

Darreres Notícies

Claudia Victoria Poblete és una enginyera de sistemes de Buenos Aires que, amb 22 anys, va descobrir que era filla de desapareguts. La seva història l’explica a l’obra de teatre Claudia, que arriba aquest diumenge a Lloret.

El director i un dels autors del text, Carles Fernández, explica que la Claudia havia viscut una vida inventada amb uns pares que no eren els seus i que, de fet, l’havien segrestat enmig de la dictadura. Descobrir aquests fets i superar-los per poder tirar endavant va ser un procés molt llarg i difícil per a la protagonista de l’obra.

L’experiència vital de la Claudia arriba a escena en forma d’un relat – conduït per ella mateixa – que interactua amb imatges documentals i material procedent de la investigació de la companyia La Conquesta del Pol Sud. La mateixa Claudia Victoria Poblete és qui explica la seva pròpia història en un espectacle que barreja el documental amb la poesia visual i el teatre.

En acabar la funció, dins el cicle Lloret Espai Plus, s’oferirà un col·loqui amb el públic. Claudia es representa aquest diumenge al teatre municipal, a partir de les set de la tarda.

- Publicitat -
spot_img

El + Vist

spot_img