14.9 C
Lloret de Mar
Rètol de la Festa de l'Esport Lloretenc 2014

Club Volei Lloret i Isidre Jiménez, màxims guardonats a la Festa de l’Esport

Rètol de la Festa de l'Esport Lloretenc 2014

Darreres Notícies

El Club Volei Lloret i Isidre Jiménez són els grans guardonats a la 41ena edició de la Festa de l’Esport Lloretenc. L’entitat, que compta només amb jugadores femenines, va rebre el Premi Llevant, mentre que Isidre Jiménez es va endur el Forjador de l’Esport.

El president del Club Volei Lloret, Miquel Gràcia, destaca la feina feta per l’entitat fundada i presidida fins fa un parell d’anys per Josep Selva. Una tasca que va començar fa 25 anys i que ha estat difícil perquè treballen només amb noies i perquè es tracta d’un esport minoritari. Tot i així, Miquel Gràcia està convençut que el futur del volei a Lloret pinta molt bé i esperen poder seguir competint a les màximes categories.

Pel que fa a Isidre Jiménez, va rebre el guardó de Forjador de l’Esport com a reconeixement de la tasca feta com a entrenador de diferents atletes de Lloret que han aconseguit fites importants, com són José Luís Blanco, Eva Arias, Jonathan Romeo, Anna Quílez o, sobretot, Àngel Mullera, que recentment ha guanyat la medalla de bronze al campionat d’Europa. Tots aquests atletes han destacat en la prova dels 3.000 metres obstacles. Jiménez argumenta que s’ha especialitzat en aquesta prova, perquè permet poder millorar molt gràcies a la tècnica que es necessita per saltar bé els obstacles.

Isidre Jiménez va començar a fer atletisme amb dotze anys, però als divuit es va retirar perquè, segons ha explicat, eren altres temps i no podia dedicar-hi el temps que requeria aquest esport. Tot i així, en la seva època com a corredor va guanyar algunes competicions catalanes i mai no va poder participar en cap campionat d’Espanya. L’any 1987, va fitxar com a entrenador al Club d’Atletisme Lloret – La Selva i des d’aleshores entrena atletes des de set anys fins a veterans.

A l’entrega de premis hi va assistir el Secretari General de l’Esport, el lloretenc Ivan Tibau, que va destacar la feina que es fa al municipi per fomentar l’esport base.

Després de lliurar els guardons individuals i per equips, es va fer un reconeixement als esportistes que més han destacat en les seves disciplines. Van ser per a la nedadora Mireia Hernández, la jugadora de rugby Núria Carreras, el jugador de futbol Marc Muniesa, la gimnasta Andrea Molina, el seu germà i pilot Miguel Molina, l’especialista en apnea Dino Donatti, Xavier Ponsdomènech com a seleccionador de pitch and putt, el jugador d’hoquei patins Carles Grau i l’atleta Àngel Mullera. Els guardons més esperats es van deixar per al final. Com hem dit, el Premi Llevant se’l va endur el Club Volei Lloret i el Forjador de l’Esport, l’entrenador Isidre Jiménez.

L’entrega de premis va comptar amb l’humorista Toni Albà com a mestre de cerimònies.

spot_img

El + Vist