15.4 C
Blanes
La cobla, en ple concert

La cobla Mediterrània oferirà l’audició d’aquest dissabte a la plaça de la Vila

Interpretarà “Faig i branca”, de Josep Maria Bernat, director de la cobla, en els 25 anys de la seva mort.

La cobla, en ple concert

Darreres Notícies

La cobla Mediterrània serà aquest dissabte, a Lloret, per interpretar l’audició de sardanes de cada cap de setmana d’estiu, a la plaça de la Vila. El repertori començara amb dues peces de concert: “A la Bisbal, aplec d’argent” de Francesc Cassú i “Faig i branca” de Josep Maria Bernat, qui va ser director de la cobla i del qual se celebren 25 anys de la seva mort.

Tot seguit, s’interpretaran les sardanes del ball. Seran “Mediterràniament” de Lluís Alcalà, “Bones arrels” de David Estanyol, “Aires amerences” de Pere Fontàs, “Port de Llançà” de Ricard Viladesau i “La infantona” d’Enric Sans.

El representant de la cobla Mediterrània, Ramon Casafont, assenyala que es tracta d’un repertori “variat i de qualitat, que està molt bé per a la gent que vindrà, en definitiva vénen a fer la ballada, a banda d’escoltar les dues primeres (sardanes)”.

La cobla Mediterrània la formen onze instrumentistes i el director Bernat Castillejo. Es dediquen a amenitzar ballades, aplecs i fan concerts arreu de Catalunya.

No serà la primera vegada que vindran a Lloret. L’experiència de les anteriors edicions, segons ells, és molt positiva. “A Lloret hi ha bon ambient i les ballades es fan al vespre, en un horari molt bo per l’època de l’any, hi ha turistes però també gent del poble“, exposa Casafont.

L’audició de sardanes serà dissabte, 26 d’agost, a la plaça de la Vila, a partir de les 22 hores. Recordem que l’anterior audició, del cap de setmana passat, es va anul·lar pels atemptats i es farà més endavant.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist