14.6 C
Lloret de Mar

La colla Marinada serà l’encarregada de donar vida al Rei Carnestoltes aquest any

L'arribada del Rei Carnestoltes serà divendres al vespre i, com cada any, anirà acompanyada d'un sopar popular a càrrec del Xino-Xano.

El Carnaval a Lloret
El Carnaval a Lloret

Darreres Notícies

La colla Marinada serà l’encarregada de donar vida al Rei Carnestoltes de Lloret aquest any. Divendres donaran el tret de sortida al Carnaval, que aquí Lloret se celebra amb un munt d’actes.

La directora de la llar d’infants La Marinada, Cristina Garrido, explica que els agrada participar en les activitats que s’organitzen al municipi. Per això cada any són presents al Carnaval. Tot i que compten amb un gruix de persones adultes fidels a la colla, la peculiaritat de La Marinada és que desfila amb molts nadons. Sobre la disfressa d’aquest any, Cristina Garrido no ha deixat anar pràcticament cap detall, però anima a tothom a anar-los a veure i a sortir al carrer per Carnaval.

L’arribada del Rei Carnestoltes serà divendres al vespre i, com cada any, anirà acompanyada d’un sopar popular a càrrec del Xino-Xano. Abans, durant el dia, s’haurà celebrat el concurs de disfresses al lloc de treball i s’haurà fet la primera rua d’escoles a diferents indrets de la vila. De cara a dissabte, al matí hi haurà el concurs de disfresses al carrer, mentre que a la tarda es farà la gran rua amb 15 carrosses i 5 comparses, que sumen 1.500 participants; a la nit, el Ball de les Dones al Casino, que arriba a la 31a edició. I diumenge al migdia es repetirà la rua i, a la nit, es farà ball amb l’entrega de premis. El Carnaval es tancarà dimecres de la setmana que ve amb l’enterrament de la sardina, també a càrrec del Xino-Xano.

Tota la programació, tant de Lloret, com de Blanes i Tossa, es pot consultar a la pàgina web de l’Ajuntament.

spot_img

El + Vist