18.8 C
Lloret de Mar
Alumnes fent la prova, el 2018

Comença la sisena edició de la Jornada de Matemàtiques a Santa Cristina per a 1r d’ESO

Dins del Pla Educatiu d'Entorn, l'activitat consta d'una classe de matemàtiques en anglès i una visita guiada a l'ermita de Santa Cristina i el seu entorn.

Alumnes fent la prova, el 2018

Darreres Notícies

Més de 375 alumnes de 1r d’ESO de tots els instituts de Lloret participen aquest curs a la Jornada de Matemàtiques a Santa Cristina, que ha començat aquest divendres. L’activitat està organitzada dins del Pla Educatiu d’Entorn, del projecte Arrela’t, que tal com el nom indica té l’objectiu d’apropar i arrelar els alumnes al municipi on viuen.

Un grup d’alumnes mesurant l’ermita, l’any passat (Secció d’Educació)

En aquest sentit, segons la tècnica d’Educació, Cristina Pinto, un dels objectius és que els alumnes coneguin el paratge de Santa Cristina. De fet, aquest és el sisè any que s’impulsa aquesta proposta, i consta de dues parts: la primera és una classe de matemàtiques, en què es treballaran proporcions, escales, numeració decimal i conversió de longituds; i la segona, consisteix en una visita guiada a càrrec de l’Obreria de Santa Cristina.

A més, l’activitat també serveix per posar en pràctica l’anglès, a través dels professors que s’encarreguen de la jornada, que provenen del Centre d’Estudis de Llengües (CELL).

 

L’activitat es du a terme vuit dies diferents i cada sessió dura tres hores.

spot_img

El + Vist