5 C
Lloret de Mar
Alumnes fent la prova, el 2018

Comença la sisena edició de la Jornada de Matemàtiques a Santa Cristina per a 1r d’ESO

Dins del Pla Educatiu d'Entorn, l'activitat consta d'una classe de matemàtiques en anglès i una visita guiada a l'ermita de Santa Cristina i el seu entorn.

Alumnes fent la prova, el 2018

Darreres Notícies

Montphoto i Angelina Cardona reben el guardó Sa Gavina 2021 i 2020

Els premis més esperats de la Festa de la Cultura reconeixen els 25 anys del festival internacional de fotografia de natura i l'activisme cultural incansable d'Angelina Cardona.

11 apartaments turístics de Lloret seran l’habitatge de persones vulnerables

Formen part del programa 'Reallotgem' de la Generalitat, que fa una crida als propietaris d'immobles buits per ampliar el parc d'habitatges socials.

El nou rober de Càritas obre les portes en un local del Mercat Municipal

Sembla una botiga, amb roba i complements de segona mà, i un altell, on hi ha el magatzem i una sala on oferiran suport emocional i formació als usuaris.

Més de 700 persones grans, vacunades a la Biblioteca

Els veïns i veïnes a qui posen la 1a dosi de Pzifer tenen 79 anys o menys.

El Rocagrossa organitza una jornada per donar a conèixer la formació dual

Durant l’acte del proper dimarts, hi intervindran ponents com Marta Eroles, psicòloga esportiva; José Luis Blanco, fundador de La Sansi; Edu Garriga, fundador de 77 Feet; i Dino Donati, fundador de PR1ME.

Més de 375 alumnes de 1r d’ESO de tots els instituts de Lloret participen aquest curs a la Jornada de Matemàtiques a Santa Cristina, que ha començat aquest divendres. L’activitat està organitzada dins del Pla Educatiu d’Entorn, del projecte Arrela’t, que tal com el nom indica té l’objectiu d’apropar i arrelar els alumnes al municipi on viuen.

Un grup d’alumnes mesurant l’ermita, l’any passat (Secció d’Educació)

En aquest sentit, segons la tècnica d’Educació, Cristina Pinto, un dels objectius és que els alumnes coneguin el paratge de Santa Cristina. De fet, aquest és el sisè any que s’impulsa aquesta proposta, i consta de dues parts: la primera és una classe de matemàtiques, en què es treballaran proporcions, escales, numeració decimal i conversió de longituds; i la segona, consisteix en una visita guiada a càrrec de l’Obreria de Santa Cristina.

A més, l’activitat també serveix per posar en pràctica l’anglès, a través dels professors que s’encarreguen de la jornada, que provenen del Centre d’Estudis de Llengües (CELL).

 

L’activitat es du a terme vuit dies diferents i cada sessió dura tres hores.

- Publicitat -

El + Vist

Lloret impulsa un Pla de Sostenibilitat Turística per als propers 4 anys

L’alcalde, Jaume Dulsat, ha explicat que es tracta d’un projecte pioner, transversal, interdisciplinari i integrador, que té en compte tots els aspectes de Lloret de Mar, “com a destinació turística i també com a ciutat”.