14.3 C
Lloret de Mar

Comença la temporada teatral amb ‘Un dia qualsevol’ i un concert de la Fhilarmònica de Cambra de Colònia

Dissabte es podrà veure la comèdia de Les Antonietes (21 hores) i diumenge es farà el concert (19 hores).

'Un dia qualsevol' obre la temporada
'Un dia qualsevol' obre la temporada

Darreres Notícies

El Teatre de Lloret inaugura aquest cap de setmana la nova temporada amb Un dia qualsevol, de la companyia Les Antonietes. La directora del Teatre, Amaranta Gibert, posa de relleu que és l’obra més vista al Festival Grec de Barcelona d’aquest 2019.

El director és Oriol Tarrasón, que a través de la comèdia barreja la compassió, l’amistat i l’amor en homenatge a la gent gran. Els quatre personatges -interpretats per Imma Colomer, Pep Ferrer, Quimet Pla i Annabel Castan– debaten al final de la seva vida si és millor viure intensament o deixar-se arrossegar pel previsible desenllaç de la humanitat: la mort. Així doncs, l’espectacle convida a la reflexió, però sense deixar de banda mai la comèdia.

Un dels atractius de la funció és que hi participaran sis persones de Lloret, en concret del grup de teatre Jubil del Casal Municipal de la Gent Gran. Un dia qualsevol es podrà veure aquest dissabte, al Teatre, a les nou de la nit. El preu de les entrades anticipades és de 18 euros i a taquilla, el mateix dia de l’espectacle, de 20.

Val a dir que a causa del problema informàtic que pateix l’Ajuntament, les entrades no es poden comprar de manera presencial. Així doncs, s’han d’adquirir a través d’internet o bé es pot trucar al Teatre per fer la reserva i comprar-la el mateix dia. El telèfon del teatre és el 972 36 18 35.

Però aquesta no és l’única cita del Teatre aquest cap de setmana, perquè aquest diumenge l’equipament acull la Fhilarmònica de Cambra de Colònia. 

Fhilarmònica de Cambra de Colònia

L’agrupació portarà a Lloret un repertori que combinarà peces populars amb altres menys conegudes de diverses èpoques de la història de la música. Per exemple, es podrà gaudir de composicions de grans mestres com Wolfgang Amadeus Mozart, Antonio Vivaldi o Astor Piazolla.

L’actuació serà aquest diumenge, a les set de la tarda. El preu de l’entrada és de 20 euros per al públic general, 17 euros per als jubilats i 12 per als estudiants. Els menors de 12 anys tenen entrada gratuïta.

Així doncs, l’obra Un dia qualsevol i el concert de la Fhilarmònica de Cambra de Colònia obren una temporada que, segons la directora del Teatre, serà molt variada. Qui vulgui assessorament sobre quins espectacles li poden interessar més, pot demanar hora al Teatre. El telèfon, recordem-lo, és el 972 36 18 35.

spot_img

El + Vist