25.4 C
Lloret de Mar

Comença la temporada de tardor de ‘El Racó dels Contes’ amb “contes dibuixats”

Serà aquest dissabte, a les 11.30 h., a la sala infantil de la Biblioteca.

En Subi, pintant un conte
En Subi, pintant un conte

Darreres Notícies

Aquest dissabte arrenca a la Biblioteca la temporada de tardor del “Racó dels Contes”. La formen 11 propostes, d’octubre a desembre, amb sessions de conta-contes per a nens a partir de 3 anys. Solen quedar sempre plenes i es duen a terme cada dissabte, a partir de les 11.30 h., a la sala infantil.

La primera proposta porta per títol “Contes Dibuixats”. Va a càrrec d’Anna Obiols i Subi. És un espectacle basat en contes originals d’aquest tàndem, en què es va dibuixant la història al mateix ritme que s’explica.

Els participants podran gaudir de dos contes, en què els protagonistes són animals: “Colors de l’Àfrica”, amb el viatge en globus d’un elefant, i “En Quimet i la Martina”, un relat d’amor entre un ratolí i una girafa. D’aquestes dues històries, es faran tres dibuixos. La narradora, Anna Obiols, explica que “en Subi pinta amb pinzells i pintura directament, amb dibuixos a gran format al mateix ritme que es va narrant la història. Son tres plafons i farà tres imatges pels dos contes”.

La proposta està adreçada a un públic familiar. Segons els artistes encarregats de la sessió, és una activitat molt visual, que acostuma a despertar l’interès dels més petits i que ha deixat, fins ara, sensacions molt positives.

Tot plegat, serà aquest dissabte, a les 11.30 h., a la sala infantil de la Biblioteca.

spot_img

El + Vist