6.7 C
Lloret de Mar

Comença una nova edició de la World Travel Market de Londres

La fira, considerada la més gran del món, serveix per presentar les novetats de cara a la propera temporada.

La World Travel Market, aquest matí (Lloret Turisme)
La World Travel Market, aquest matí (Lloret Turisme)

Darreres Notícies

Lloret de Mar ja treballa en la temporada 2023 i amb aquest objectiu participa aquesta setmana a la World Travel Market de Londres, considerada la fira més gran del món. Cada any, en aquesta cita, s’hi presenten les novetats de cara a la següent temporada.

La 43a edició de la World Travel Market es destinada al públic professional d’arreu del món. La gerent de Lloret Turisme, Elizabeth Keegan, remarca que és una cita ineludible cada any per a Lloret de Mar.  

“És un punt de trobada estratègic, que marca una mica el punt d’inici de la captació i la comercialització per a la temporada vinent”

Elizabeth Keegan

Juntament amb la marca Costa Brava, Lloret de Mar es promociona aquests dies dins l’estand de Catalunya i té programades un bon gruix de reunions amb operadors, periodistes i agències, entre altres.

Una de les reunions d'avui, al WTM (Lloret Turisme)
Una de les reunions d’avui, al WTM (Lloret Turisme)

Un dels punts més importants serà copsar com estan els mercats i buscar nous mercats que puguin ser beneficiosos per a Lloret. En aquest sentit, Elizabeth Keegan assenyala que els mercats de l’est segueixen en un mal moment, però es treballarà dins del mercat polonès, aprofitant la presència del futbolista Lewandowski a Barcelona.

La fira, que es fa al centre de congressos i exposicions Excel London, ha començat avui mateix i s’allargarà fins dimecres.

D’altra banda, Lloret de Mar es prepara per acollir, els dies 23 i 24 de novembre, la 5a edició de l’anomenat Kids Innovation Fest. Una trobada dels 250 membres del clúster de famílies de la Generalitat, entre els quals hi ha empreses que vinculades a les famílies, els infants i l’educació.

“Contribueix al posicionament com a destinació de turisme familiar certificada que és Lloret de Mar i tota la feina que està fent la destinació en aquesta especialització”

Elizabeth Keegan

La trobada es durà a terme durant un dia i mig a l’hotel L’Azure i Lloret de Mar hi mostrarà la transformació de la destinació en l’àmbit del turisme familiar.

Finalment, amb la gerent de Lloret Turisme hem valorat l’estada d’un grup de localitzadors de cinema internacionals que van ser a Lloret fa unes setmanes per conèixer, de primera mà, Sa Boadella i els Jardins de Santa Clotilde. Són els dos espais més sol·licitats per dur-hi a terme tot tipus de rodatges i, segons Elizabeth Keegan, els professionals van quedar meravellats d’aquests indrets.

El grup de localitzadors que va ser a Lloret (Lloret Turisme)
El grup de localitzadors que va ser a Lloret (Lloret Turisme)

Els localitzadors provenien de diferents punts del món, com els EUA, Mèxic o Anglaterra.

spot_img

El + Vist