Dilluns, 25 gener 2021
7.9 C
Lloret de Mar
Les col·leccions amagades

Comença una nova edició del ‘Cercapunts’ de l’Arxiu Municipal amb 25 col·leccions de punts de llibre per regalar

L'arxiu dona pistes d'on estan amagades les col·leccions i els veïns que les trobin se les poden quedar, a canvi de penjar una 'selfie' a les xarxes socials amb l'etiqueta #arxiulloret.

Les col·leccions amagades

Darreres Notícies

El ple ha de decidir si allarga per al 2021 l’ampliació de terrasses a bars i restaurants

És una de les nou mocions que s'hi debatran, ja que la sessió recupera les propostes que no es van poder debatre a l'última sessió ordinària del 2020.

Gunjur Kuta compta amb un nou hospital que permet atendre moltíssimes més persones

El projecte s'ha fet realitat amb la col·laboració de l'ONG Ñimme Gunjur Kuta. Mentre que l'antic ambulatori atenia 300 persones l'any, l'hospital ha atès més de 4.000 persones en tres mesos.

El Club Hoquei Lloret surt del descens en guanyar el Taradell (3-1)

Els homes de Xavi Albet van guanyar en un partit molt disputat davant d'un rival directe en la lluita per la permanència. Els gols van ser de Moi Aguirre, Max Thiel i Marc González.

Víctor Crespo torna a jugar a Lloret amb la samarreta del Taradell

El jugador lloretenc ha tornat aquesta temporada a l'OK Lliga amb l'equip osonenc i ahir va jugar contra el Lloret. Reconeix que va ser estrany i especial a la vegada.

Consulta l’ordre del dia del ple ordinari del dilluns 25 de gener (16:30 hores)

CONVOCATÒRIA PLE ORDINARI Data: Dilluns, 25 de gener de 2021Hora: 16:30 h.Lloc: Es farà de manera...

L’Arxiu Municipal reparteix 25 col·leccions de punts de llibre en una nova edició del Cercapunts. L’activitat consisteix en amagar punts de llibre perquè els veïns els trobin a partir d’una sèrie de pistes.

Avui s’han amagat els primers punts i també se n’amagaran dimecres i divendres d’aquesta setmana i dimarts i dijous de la que ve. Cada dia s’amagaran cinc col·leccions i, a primera hora, es donarà una pista genèrica d’on són. Més tard, es donaran pistes específiques sobre l’amagatall de cada col·lecció.

L’arxiver municipal, Quim Daban, anima a tothom a participar a aquest joc i demana a les persones que trobin alguna de les col·leccions que es facin una selfie i la comparteixin a les xarxes socials. La imatge selfie del lloc on s’han trobat els punts de llibre s’ha d’enviar al correu electrònic arxiu@lloret.cat o bé penjar-la a Facebook o Twitter amb l’etiqueta #arxiulloret.

Els punts de llibre formen part de dues col·leccions diferents fetes al llarg del 2018, inspirades en la Festa Major de Santa Cristina i la celebració del Nadal. Tal com ha explicat l’arxiver, l’objectiu de l’activitat és fer difusió dels diferents fons que hi ha als dipòsits de l’arxiu lloretenc.

- Publicitat -

El + Vist

Campanya de donació de sang a Lloret amb la col·laboració de la Immaculada Concepció

Els alumnes de 3r d'ESO han creat el lema 'A tu te'n sobra, a ells els en falta' i han fet els cartells i la difusió. La campanya es farà aquest dijous i divendres.

Lloret acull una campanya de reciclatge d’envasos al mercat setmanal del Rieral

És una iniciativa de l’Associació de Marxants de les Comarques de Girona i PIMEComerç Girona amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants i l’Ajuntament de Lloret.

L’Ajuntament ja ha fet el sorteig per conformar les meses electorals per si les eleccions es fan el 14F

Ahir a la tarda es tancava el termini per fer el sorteig, però les eleccions pengen d'un fil: entre avui i demà el TSJC ha de prendre una decisió.