17.8 C
Lloret de Mar

Comença una nova edició del ‘Cercapunts’ de l’Arxiu Municipal amb 25 col·leccions de punts de llibre per regalar

L'arxiu dona pistes d'on estan amagades les col·leccions i els veïns que les trobin se les poden quedar, a canvi de penjar una 'selfie' a les xarxes socials amb l'etiqueta #arxiulloret.

Les col·leccions amagades
Les col·leccions amagades

Darreres Notícies

L’Arxiu Municipal reparteix 25 col·leccions de punts de llibre en una nova edició del Cercapunts. L’activitat consisteix en amagar punts de llibre perquè els veïns els trobin a partir d’una sèrie de pistes.

servicios profesionales jimenez

Avui s’han amagat els primers punts i també se n’amagaran dimecres i divendres d’aquesta setmana i dimarts i dijous de la que ve. Cada dia s’amagaran cinc col·leccions i, a primera hora, es donarà una pista genèrica d’on són. Més tard, es donaran pistes específiques sobre l’amagatall de cada col·lecció.

L’arxiver municipal, Quim Daban, anima a tothom a participar a aquest joc i demana a les persones que trobin alguna de les col·leccions que es facin una selfie i la comparteixin a les xarxes socials. La imatge selfie del lloc on s’han trobat els punts de llibre s’ha d’enviar al correu electrònic [email protected] o bé penjar-la a Facebook o Twitter amb l’etiqueta #arxiulloret.

Els punts de llibre formen part de dues col·leccions diferents fetes al llarg del 2018, inspirades en la Festa Major de Santa Cristina i la celebració del Nadal. Tal com ha explicat l’arxiver, l’objectiu de l’activitat és fer difusió dels diferents fons que hi ha als dipòsits de l’arxiu lloretenc.

spot_img

El + Vist