Dilluns, 8 març 2021
11.1 C
Lloret de Mar
Una professional vacunant-se (CSMS)

Comencen a vacunar-se els professionals dels hospitals de Blanes i Calella

Aquesta setmana ha arribat una primera remesa de 150 dosis -75 per a cada centre- i es preveu que n'arribin més en els pròxims dies.

Una professional vacunant-se (CSMS)

Darreres Notícies

Jenn Díaz (ERC) reinvindica l’entrada massiva de les dones a la presa de decisions

Amb la mirada posada al 8M, l'escriptora i diputada ha presentat el seu llibre 'Dona i poder' aquest dissabte a Can Gallissà.

Més de 600 atletes, al control federat de La Sansi a Lloret

La prova s'ha fet aquest dissabte amb la presència destacada del mediàtic Àlex Roca, que corre amb paràlisi cerebral, i del lloretencs Jonathan Romeo, entre altres.

Dulsat tem que el repartiment de les ajudes es converteixi en “cafè per a tothom”

Ha estat en l'acte 'Nous paradigmes competitius en les destinacions de sol i platja', organitzat aquest dijous per la patronal turística Exceltur.

La restauració pot obrir fins a les 17h a partir el proper dilluns

L’alcalde de Lloret dona la benvinguda a les noves mesures i amb la mirada posada ja a l’estiu assegura que "ara hi ha molt en joc".

L’equip del videoclip ‘No calles’ està format sobretot per dones joves de Lloret

El projecte, que busca conscienciar en contra de la violència masclista, s'estrena aquest dissabte (19h) al Teatre de Lloret de Mar.

Els professionals de l’Hospital Comarcal de Blanes i de l’Hospital Sant Jaume de Calella han començat a vacunar-se aquesta setmana. Dilluns va arribar una primera remesa de 150 dosis -75 per a cada centre- i es preveu que n’arribin més en els pròxims dies.

Per dur a terme el procés de vacunació, que és voluntari, els professionals han d’inscriure’s prèviament en una enquesta. A partir d’aquí, la Unitat de Prevenció de Riscos Laborals decideix quins han de ser els primers, d’acord amb les recomanacions de les autoritats sanitàries.

Preparant una vacuna (CSMS)
Preparant una vacuna (CSMS)

Es prioritza la vacunació del personal de primera línia en l’atenció a pacients amb coronavirus. Per tant, els primers en vacunar-se són els professionals dels col·lectius i serveis assistencials que tenen una major exposició al Covid i un risc més alt de contagi.

Pel que fa a la resta de centres de la Corporació, el passat 2 de gener es va començar a vacunar residents i professionals de l’Hospital Asil Sant Jaume de Blanes.

- Publicitat -

El + Vist

El govern assegura que les escoles apliquen correctament els protocols de ventilació

El ple ha aprovat una moció de Cs amb una esmena a la totalitat del govern per recordar a les direccions de les escoles la importància de seguir les orientacions de ventilació de la Generalitat.

Bernat Ribera accedeix per primera vegada a les semifinals d’una Copa d’Europa d’snowboard cross

El lloretenc va competir amb doble cita a Àustria: dissabte, va ser setzè, mentre que diumenge va acabar en el setè lloc.

Els treballs del camí de ronda entre Lloret i Fenals començaran en tres mesos

S’hi destinaran 730.000 euros. Aquests detalls s’han donat a conèixer en el ple d’aquest dilluns, quan s’ha ratificat per unanimitat l’acord entre l’equip de govern i la propietat.