21.3 C
Lloret de Mar

Comencen a vacunar-se els professionals dels hospitals de Blanes i Calella

Aquesta setmana ha arribat una primera remesa de 150 dosis -75 per a cada centre- i es preveu que n'arribin més en els pròxims dies.

Una professional vacunant-se (CSMS)
Una professional vacunant-se (CSMS)

Darreres Notícies

Els professionals de l’Hospital Comarcal de Blanes i de l’Hospital Sant Jaume de Calella han començat a vacunar-se aquesta setmana. Dilluns va arribar una primera remesa de 150 dosis -75 per a cada centre- i es preveu que n’arribin més en els pròxims dies.

Per dur a terme el procés de vacunació, que és voluntari, els professionals han d’inscriure’s prèviament en una enquesta. A partir d’aquí, la Unitat de Prevenció de Riscos Laborals decideix quins han de ser els primers, d’acord amb les recomanacions de les autoritats sanitàries.

Preparant una vacuna (CSMS)
Preparant una vacuna (CSMS)

Es prioritza la vacunació del personal de primera línia en l’atenció a pacients amb coronavirus. Per tant, els primers en vacunar-se són els professionals dels col·lectius i serveis assistencials que tenen una major exposició al Covid i un risc més alt de contagi.

Pel que fa a la resta de centres de la Corporació, el passat 2 de gener es va començar a vacunar residents i professionals de l’Hospital Asil Sant Jaume de Blanes.

spot_img

El + Vist