17 C
Lloret de Mar
L'Institut Escola de Lloret

Comencen les jornades de portes obertes als diferents centres educatius de Lloret

El primer de tots que obre les portes és l'institut Coll i Rodès, avui dimarts a la tarda. Les portes obertes s'allarguen fins al 19 d'abril.

L'Institut Escola de Lloret

Darreres Notícies

Avui comencen les jornades de portes obertes a les escoles i als instituts de Lloret de Mar, a fi que les famílies puguin visitar els diferents centres educatius de la vila de cara al curs vinent. Les portes obertes s’allarguen fins al 19 d’abril i engloben una desena de centres. Ho ha explicat el regidor d’Ensenyament, Francisco Pastor.

El primer de tots que obre les portes és l’institut Coll i Rodés, avui dimarts, amb visites guiades a la tarda. La propera jornada arriba el 9 de març, dilluns vinent, a l’escola Pompeu Fabra.

El dia 10, és el torn de l’escola Pere Torrent i de l’institut de Sant Quirze. L’endemà és el torn del Rocagrossa, amb la part de la ESO, i de l’Institut-Escola.

El 12 de març obre portes l’escola Esteve Carles. El dia 17, l’Àngels Alemany. El 18, la Immaculada Concepció. I de cara a l’abril, els dies 9 i 19, el Rocagrossa, que farà portes obertes sobre l’oferta de Batxillerat i Cicles Formatius, respectivament.

Per a més informació i horaris, consulteu el portal de l’Ajuntament, dins la secció d’Educació.

spot_img

El + Vist