-0.7 C
Lloret de Mar

Comencen les obres de renovació del clavegueram en un tram del carrer Sant Pere

És el tram que va del carrer Oliva al carrer Narcís Fors, per on es podrà passar caminant, però que estarà tallat al trànsit rodat durant sis setmanes.

Les obres al carrer Sant Pere, que han començat aquest matí
Les obres al carrer Sant Pere, que han començat aquest matí

Darreres Notícies

A partir d’avui, el tram del carrer Sant Pere que va del carrer Narcís Fors al carrer Oliva està tallat al trànsit rodat. El motiu és que han començat unes obres de renovació del clavegueram, perquè, tal com ha apuntat el regidor d’Urbanisme, Albert Robert, la canonada estava en molt mal estat.

“És una canonada que té prop de 40 anys i que ja estava en molt mal estat i requeria una acció d’aquest tipus”

Albert Robert
servicios profesionales jimenez

Tal com ha explicat el regidor, els treballs es preveu que s’allarguin unes sis setmanes i el pas dels vianants estarà sempre garantit.

Però aquestes obres no són les úniques programades, perquè aquests dies s’aniran reprenent tasques d’asfaltatge a diferents punts, com a l’accés de Santa Cristina des de l’avinguda Vila de Blanes, l’accés als Jardins de Santa Clotilde i a l’avinguda de Santa Clotilde, al carrer Narcís Macià i la pujada del carrer Francesc Campderà i al carrer Pintor Manel Coll i Rodríguez.

Les tasques d'asfaltatge d'aquests dies (Ajuntament de Lloret de Mar)
Les tasques d’asfaltatge d’aquests dies (Ajuntament de Lloret de Mar)

Fa dos anys, l’Ajuntament va encarregar un estudi per conèixer exactament quin és l’estat de l’asfaltatge a tot el municipi. Segons el regidor, tenen en compte aquest estudi per marcar en quins trams és prioritari actuar cada any.

“Fins ara ho anàvem fent en base a les queixes veïnals, però ara tenim un mapa sencer de tot el municipi que ens diu l’estat de l’asfalt del poble per saber què hem de prioritzar”

Albert Robert

El cost de renovar l’asfalt a tot el municipi puja a 70 milions d’euros, un pressupost que no està a l’abast de l’Ajuntament, de manera que va actuant progressivament tenint en compte quines són les prioritats. Cada any, es destinen a aquests treballs 300.000 euros.

A més a més, tenim obres que s’estan duent a terme en altres llocs, com al carrer que envolta la plaça dels Germans Maristes, on s’estan canviant els panots, o a l’avinguda de Vidreres, a l’alçada del Molí; al carrer Mestres; a la part baixa de Puig de Castellet; i al carrer Camí de les Cabres.

spot_img

El + Vist