10 C
Lloret de Mar

‘Compra a Lloret’, una campanya per fomentar el consum local en temps de Covid

Suposarà una injecció directa de 300.000 euros i s'hi poden adherir tots els comerços 'no essencials' que van haver de tancar durant el confinament.

Darreres Notícies

L’Ajuntament impulsa una campanya per fomentar el consum en el comerç local i, d’aquesta manera, ajudar tots aquells establiments que van ser declarats “no essencials” durant l’estat d’alarma i, per tant, van haver de tancar durant el confinament.

La regidora de Comerç, Lara Torres, està convençuda que és una proposta molt positiva, que representarà una injecció directa als locals del municipi de 300.000 euros. Durant les properes setmanes, els comerços interessats en participar en la campanya han d’inscriure-s’hi a través de la pàgina web municipal. Només podran acollir-s’hi aquells que realment no van poder treballar durant el confinament.

A través de la campanya Compra a Lloret, l’Ajuntament posarà a disposició de la ciutadania 6.000 targetes equivalents a 30 o 50 euros. La gràcia és que els veïns les podran comprar per imports inferiors i només les podran utilitzar en establiments locals. Per tant, se’n beneficiaran tant els comerciants com els ciutadans.

Els establiments interessats tenen temps d’apuntar-se fins al 28 de setembre i les targetes es començaran a vendre l’1 d’octubre. Els beneficiaris hauran d’estar empadronats a Lloret i només se’n podrà adquirir una per persona.

spot_img

El + Vist