7.6 C
Lloret de Mar

Comunicat del grup de Turquia: “Totes vam seguir en tot moment les normes de seguretat”

El grup de dones de Lloret de Mar que va patir l’accident de globus a la Capadòcia, a Turquia, ha enviat un comunicat per demanar respecte i agrair el suport rebut.

Darreres Notícies

El grup de dones de Lloret de Mar que va patir l’accident de globus a la Capadòcia, a Turquia, ha enviat un comunicat a Nova Ràdio Lloret per posar de manifest que absolutament totes les membres del grup van seguir “en tot moment les normes de seguretat explicades per la companyia a l’inici del viatge”. En aquest sentit, demanen “respecte” per a elles i per a les seves famílies.

Durant les últimes hores, s’han publicat moltes informacions variades entorn a l’accident, que va tenir lloc dimarts al matí, quan el globus aerostàtic amb què volaven va haver de fer un aterratge d’emergència, que va causar la mort de dues veïnes de Lloret. Amb aquest comunicat, la resta del grup, que encara és a Nevsehir, a Turquia, esperant poder tornar a casa tan aviat com sigui possible, volen aclarir que, quan se’ls va notificar la situació d’emergència, totes van fer el que tocava, segons els havien informat abans d’iniciar el viatge.

La majoria del grup començaran a tornar demà dijous, segons han confirmat al Diari de Girona fonts del departament d’Acció Exterior i la Unió Europea. Les dues dones ferides compten amb familiars al seu costat. Una d’elles podrà tornar aviat, mentre que l’altra haurà d’esperar uns dies més per poder recuperar-se. Pel que fa a la repatriació de les dues víctimes mortals, encara pot tardar uns dies, tot i que ja s’han iniciat els tràmits per dur-la a terme.

D’altra banda, en el comunicat que han enviat també afirmen que tots els seus pensaments estan amb les famílies de les dues víctimes “en aquests moments tan difícils”. “A les nostres companyes hospitalitzades, els desitgem una pronta i ràpida recuperació”, afegeixen.

El grup també agraeix el suport rebut pel consolat espanyol a Ankara i la conselleria d’exteriors, així com a totes les autoritats i ens oficials que els han ofert el seu suport. Finalment, fan una menció especial a l’agència local Moris Tourism i Turkish airlines per l’ajuda i suport rebuts.

Comunicat

spot_img

El + Vist