17.2 C
Lloret de Mar
Mobilització ahir a Lloret, en contra de les detencions fetes per la Guàrdia Civil.

Concentració de rebuig a Lloret per les detencions de la Guàrdia Civil

La mobilització va anar a càrrec de la Taula per la República per protestar per la “repressió” del moviment independentista català. Un dels portaveus, Jaume Ribera, assenyala que "no deixarem de reivindicar les nostres llibertats".

Mobilització ahir a Lloret, en contra de les detencions fetes per la Guàrdia Civil.

Darreres Notícies

Josep Pérez, veí de Lloret, denuncia que pateix homofòbia de manera reiterada

Fa 20 anys que conviu amb el mateix home, amb qui està casat, i assegura que fins ara no havien tingut mai cap problema. Des de fa uns anys, però, té uns veïns que l'agredeixen per la seva condició sexual.

‘I tu, què hi veus?’, el vídeo amb motiu del Dia Contra l’Homofòbia

L'Ajuntament commemora el 17 de maig amb aquest vídeo de Meraki Films i ha preparat un acte, diumenge al Teatre, amb una taula d'experiències i una performance de La Caravana de les Arts, entre altres coses.

‘Compra responsable, compra sostenible’ per commemorar la Setmana Internacional dels Mercats

La Xarxa de mercats sedentaris, entre els quals hi ha el de Lloret, organitza un any més la campanya 'Estimo el meu mercat' centrada en la compra sostenible i de proximitat.

L’alumnat dels cursos municipals exposa els seus treballs fets telemàticament durant la pandèmia

Són els alumnes del Casal Municipal de la Gent Gran i dels Centres Cívics, que inauguren l'exposició demà i es podrà visitar fins al 28 de maig, a la Casa de la Cultura.

El lloretenc José García és el conserge a ‘Moebius’, la nova sèrie de TV3

El thriller psicològic, protagonitzar per Aida Oset i dirigit per Eduard Cortés, s'estrena aquesta nit, a les 22.05, amb un doble episodi.

Concentració de rebuig ahir al vespre a la plaça de la Vila de Lloret de Mar, en contra de les detencions practicades per la Guàrdia Civil. La mobilització va anar a càrrec de la Taula per la República per protestar per la “repressió” del moviment independentista català. Un dels portaveus, Jaume Ribera, assenyala que “no deixarem de reivindicar les nostres llibertats”.

Aquesta i altres concentracions de protesta han tingut lloc aquest dimecres a diferents punts de Catalunya, com a resposta a l’operació contra el finançament del procés.

La Guàrdia Civil, sota les ordres del titular del jutjat d’instrucció 1 de Barcelona, va realitzar ahir 31 escorcolls i 21 detencions d’empresaris, polítics i funcionaris relacionats amb el procés d’independència de Catalunya. Entre ells, Xavier Vendrell, David Madí, Oriol Soler, Xavier Vinyals i Josep Lluís Alay, que ha quedat en llibertat amb càrrecs.

Se’ls acusa dels delictes de malversació de fons públics, prevaricació, blanqueig de capitals i tràfic d’influències en distintes accions, com ara tenir el suport del govern rus de Putin, que li donava “10.000 soldats” si el president Puigdemont declarava la independència la tardor del 2017.

Això sumat a una “estratègia de comunicació de desinformació i desestabilització” a les xarxes socials , amb el suport de Julian Assange i Eduard Snowden, fins a adjudicacions sospitoses, una d’elles a l’Ajuntament de Cabrera de Mar a Vila Bugatti, o a l’Ajuntament de Calella, on només es van demanar expedients sense detencions.

- Publicitat -

El + Vist

S’obre la preinscripció a les llars d’infants municipals de Lloret

La convocatòria per a Els Pops i La Lola Anglada s'adreça a famílies amb infants nascuts els anys 2019 i 2020.