13.7 C
Lloret de Mar
Gavaldà i Chaves, una gran complicitat dins i fora dels escenaris.

Concert a la carta, amb Lluís Gavaldà, al Teatre de Lloret

Acompanyat de Joan-Pau Chaves, oferiran un concert acústic, adaptat a la nova situació que ha provocat la Covid19, amb la peculiaritat que el públic demana les cançons del repertori.

Gavaldà i Chaves, una gran complicitat dins i fora dels escenaris.

Darreres Notícies

Lloret serà un dels escenaris de la nova sèrie “Bienvenidos a Edén”, de Netflix

Serà un thriller juvenil protagonitzat per Amaia Abersasturi, Amaia Salamanca, Belinda Pop, Ana Wagener, Guillermo Pfening i Albert Baró.

Miguel Molina, amb l’equip Iron Lynx, guanya les 4 hores de Barcelona

El pilot lloretenc, juntament amb els italians Matteo Cressoni i Rino Mastronardi, va pujar a l’esglaó més alt del podi.

200 persones participen en la campanya de donació de sang a Lloret de Mar

Al Centre Cívic del Rieral, es van registrar 51 donacions i 8 oferiments, mentre que al Teatre, es van fer 116 donacions i 19 oferiments.

L’Institut Rocagrossa organitza una jornada per conèixer la formació professional dual

L’esdeveniment es durà a terme aquest dimarts, al Teatre Municipal, al llarg de tot el matí: de 9h a 13h.

L’escola Immaculada Concepció participa al concurs VideoMAT, amb alumnes de Primària

En aquest certamen, els alumnes posen de manifest aplicacions de les matemàtiques o la seva presència en l’entorn a través de vídeos.

El carismàtic cantant d’Els Pets, Lluís Gavaldà, acompanyat del músic Joan-Pau Chaves, serà aquest divendres al Teatre de Lloret de Mar. Plegats oferiran un concert acústic, adaptat a la nova situació que ha provocat la Covid19, en format reduït i amb la peculiaritat que el públic demana l’ordre de les cançons que interpretaran. D’aquí el nom de l’espectacle: ‘A la carta’.

En aquest concert, s’escoltaran cançons d’Els Pets així com també altres composicions i versions menys conegudes de la formació. Els espectadors tenen un paper clau ja que són els que trien el repertori. D’aquesta manera, cada concert és únic i diferent, tal i com destaca Lluís Gavaldà.

Gavaldà i Chaves, en plena actuació.

L’espectacle ha estat qualificat d’innovador i imprevisible per la crítica, ja que s’ha pensat per audiències petites per poder aconseguir un ambient proper i de complicitat entre músics i el públic.

Es tracta d’un concert que estan girant, i que arriba avui, a partir de les 20 hores, al Teatre de Lloret. Les entrades, a 12 euros, es poden comprar al web del Teatre.

- Publicitat -

El + Vist

Lloret impulsa un Pla de Sostenibilitat Turística per als propers 4 anys

L’alcalde, Jaume Dulsat, ha explicat que es tracta d’un projecte pioner, transversal, interdisciplinari i integrador, que té en compte tots els aspectes de Lloret de Mar, “com a destinació turística i també com a ciutat”.