17.9 C
Lloret de Mar

Concert amb piano i soprano aquest divendres, al cicle Nits de Piano

Els Amics de la Música han convidat la pianista Montse Massaguer i la soprano Montse Solà i dedicaran l'actuació a l'Aurora.

Montse Solà i Montse Massaguer
Montse Solà i Montse Massaguer

Darreres Notícies

La pianista Montse Massaguer i la soprano Montse Solà actuaran aquest divendres al cicle Nits de Piano. En aquesta ocasió, els Amics de la Música dediquen el concert a l’associació de dones l’Aurora.

servicios profesionales jimenez

La soprano explica que faran un recital de cançó espanyola, catalana i melodia francesa. A més, tindran un gest especial per a l’Aurora.

“Atès que està dedicat a l’associació Aurora, hem afegit música d’una compositora alemanya, Clara Wieck, que no és gaire coneguda, perquè era dona i el seu marit, Robert Shumann, era molt més famós”

Montse Solà

A banda de peces de Clara Wieck, interpretaran cançons d’altres compositors diversos, com Litta lynn, Lili Boulanger, Manuel de Falla, Gabriel Fauré o Eduard Toldrà. La seva voluntat és que el públic viatgi entre músiques de territoris, èpoques i estils diferenciats. “El que ens agradaria amb aquest recital és que fos com si el públic tingués un llibre entre les mans i conforme va passant les pàgines es va trobant amb paisatges diferents, amb mons diferents, personatges diferents i maneres de dir molt diferents, que fos aquest contrast”, ha explicat Solà.

Montse Massaguer i Montse Solà actuen juntes des de l’any 1996, arran d’una iniciativa de l’escriptora i actriu Araceli Bruch, que va impulsar una sèrie de conferències dramatitzades, amb la col·laboració del Comitè Català del Pen Club, dirigit per Maria-Mercè Marçal i Montserrat Abelló.

“A partir d’aquestes conferències dramatitzades, la Montse i jo seguim treballant sempre amb programes amb dones compositores, estrenes de compositors que ens envolten actuals i vius i, arran de la literatura i la poesia, comencem a fer programes d’aquest tipus”

Montse Massaguer

El concert al cicle Nits de Piano amb la pianista Montse Massaguer i la soprano Montse Solà es farà demà divendres, a les vuit del vespre, al Teatre de Lloret.

Recordem que aquest any, el cicle porta per lema Amb esperit de dona

spot_img

El + Vist